E.ON · Publicerad 14 okt

Company description:

E.ON Värme är den största privata aktören på den svenska fjärrvärmemarknaden. Vi producerar och distribuerar fjärrvärme i ett 25-tal fjärrvärmenät, driver runt 800 värmeanläggningar i hela Sverige samt levererar fjärrkyla i Norrköping, Örebro och Malmö. Under 2013 omsatte E.ON Värme 4,8 miljarder kronor.

Job description:

Med placering i Mora söker Funktionen Lokala Energilösningar inom E.ON Värme Sverige AB en Underhållsingenjör Dina arbetsuppgifter

Som Underhållsingenjör inom distributionsanläggningar driver du i huvudsak underhållsprojekt på distributionsnätet av fjärrvärme. I uppdraget ingår planering, beställning och övergripande samordning av underhållsarbeten. Underhållsingenjören ansvarar för den direkta underhållsstyrningen och initierar och deltar i utveckling av anläggningen.

Du har ett operativt ansvar i att leda och följa upp underhållsarbeten så att det blir utfört korrekt. Värmemarknaden står i en ständig utveckling och det är viktigt att tillmötesgå och se nya utvecklingsmöjligheter för att tillgodose kundernas behov. Som underhållsingenjör kommer du att få många och varierande uppdrag som rör våra befintliga anläggningar på fjärrvärmeledningar.

Du kommer tillsammans med vår nätansvarig ansvara för att nödvändiga omedelbara åtgärder utförs. Krävs vidare utredningar och åtgärder kommer du att genomföra många av dessa tillsammans med våra konsulter och ramavtalsentreprenörer.

Du ansvarar för dina projekt som du planerar, leder och följer upp och innehåller en del projektadministration. Du får en god överblick över våra anläggningar och kommer tillsammans med anläggningsansvarig ta fram både kort- och långsiktiga underhållsplaner. Större projekt lämnar du över till projektledare.

Required profile:
  • Gymnasie- eller högskoleingenjör och har erfarenhet inom underhåll, rörläggning, markentreprenad eller liknande bakgrund
  • Förmåga att samordna och driva projekt med ekonomiskt ansvar, snabba beslut och verkställande
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
  • B** körkort
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du är ansvarstagande, drivande och van att hantera flera olika arbetsuppgifter och uppdrag parallellt. Du är flexibel och hanterar ändrade förutsättningar med en kreativ inställning. Vi förväntar oss att du arbetar strukturerat, affärsmässigt och kvalitetsmedvetet och där säkerheten alltid kommer i första hand. Du har en vilja att arbeta både strategiskt och nära verksamheten.

Vi värnar om vår personal och värdesätter en balans mellan arbete och fritid. Vi är en global koncern vilket ger stora möjligheter för dig att växa i bolaget genom olika karriärmöjligheter.

Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan annonsens slutdatum,

För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:

Erik Gynt, 0730-76 45 37

För frågor till våra fackliga representanter, vänligen kontakta:

Mathias Bäck, Unionen, +46 704992913

Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129

Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778

Harald Andersson, SI/Akademikerna, +46 705 496214

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

What we offer:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
E.ON Värme är den största privata aktören på den svenska fjärrvärmemarknaden. Vi producerar och distribuerar fjärrvärme i ett 25-tal fjärrvärmenät, driver runt 800 värmeanläggningar i hela Sverige samt levererar fjärrkyla i Norrköping, Örebro och Malmö. Under 2013 omsatte E.ON Värme 4,8 miljarder kronor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga