Lernia · Publicerad 26 sept

Om företaget
Kalmar-Ölands Trädgårdsprodukter har sin produktion i Färjestaden och är en ekonomisk förening som säljer bönor, ärtor och lök till kunder i framförallt Sverige. Dagens VD har efter 7 bra år valt att gå vidare till nya utmaningar. Är du redo att anta utmaningen att ta föreningen till ytterligare framgång?

Arbetsuppgifter
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har stort fokus och god kunskap inom försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Du har en styrelse som ger dig inriktningen på arbetet och utifrån det har du förtroendet att driva föreningen framåt. Vi ser det därför som en förutsättning att du har varit ledare i tidigare tjänst och att du känner dig bekväm i den rollen. Du trivs med att kommunicera med olika typer av människor och har lätt för att skapa nätverk både inom och utanför föreningen. Du tror på samarbeten och gillar att representera föreningen i olika forum. Vidare bör du ha ett bra öga för ekonomi och talang för prissättning.

I ditt team har du medarbetare med stor erfarenhet och kunskap om grödorna men vi ser ändå att du bör ha någon form av insikt i livsmedelsindustrin alternativt ett stort intresse för produkterna. Idag är grödorna starkt efterfrågade då stort fokus i samhället ligger på klimatsmart, hälsosamt och näringsrikt livsmedel. Potentialen är stor! Det finns alla möjligheter att både utveckla produktion och vara med att påverka hur råvaran kan användas i förädlingsprocessen hos kunderna.

Har annonsen fångat ditt intresse? Skicka in din ansökan på lernia.se redan idag då intervjuer sker löpande! Vi ser gärna att du kan börja tjänsten runt årsskiftet.

Vi samarbetar med Lernia Bemanning AB i denna rekrytering och all kommunikation sker via Lernia. Anställningen kommer att vara i Kalmar-Ölands Trädgårdsprodukter. För frågor om tjänsten, kontakta Karin Kolmevik Platschef på Lernia i södra Kalmar län; karin.kolmevik@lernia.se eller 072-254 00 17. Alla ansökningar tas emot på lernia.se.

Mer information/kontaktperson
Karin Kolmevik, 072-2540017
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Lernia tillgängliga