Arla Plast · Publicerad 16 feb

Är du projektledare på jakt efter nya utmaningar? Ta chansen att bli en del av Arla Plasts framgång och sök tjänsten som teknisk projektledare, där du kan få vara med och påverka och leda den fortsatta utvecklingen i företaget framåt.

Dina arbetsuppgifter

Detta är en hyrrekrytering, vilket innebär att du till en början arbetar som konsult via Skill där arbetet är förlagt ute hos vår kund Arla Plast AB. Efter en tids inhyrning är tanken att anställningen kommer att gå över i en direktanställning hos kund.

Som projektledare på Arla Plast kommer du ingå i teknik- och underhållsteamet och rapportera direkt till den tekniska chefen. Du kommer arbeta med varierade tekniska och produktionsrelaterade frågor. Du kommer ansvara över och driva små och stora projekt, både när det gäller bygg samt maskintekniska frågor. Rollen innefattar även mycket samarbete med interna och externa kontakter.

Rollen som projektledare består till stor del av coachning och arbetsledning vilket kräver en god kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper. Du kommer med din kompetens vara med och utveckla avdelningen och coacha och vägleda befintliga produktionstekniker till framgång. Du ska vara "hands on" och trivas med att verka produktionsnära och vara ute i verksamheten och leda och fördela projekten på ett motiverade sätt.

Du ska även;
 • Genomföra projekt med resultat inom ramarna för projektdirektiven och projektplanen som sätts upp av en beställare.
 • Säkerställa att arbetssättet är dokumenterat och tydligt.
 • Planera, leda, följa upp och styra projektarbetet framåt.
 • Löpande dokumentera och rapportera samt informera om projektläget
 • Skapa avtal, förvalta och hushålla med resurser till projektet
 • Identifiera och införa förbättringar i både projekt och arbetssätt.
Din profil

I rollen som projektledare ser vi att du har erfarenhet av en tidigare projektledarroll, med fördel inom bygg och maskintekniska frågor inom processindustrin. För att lyckas i rollen bör du vara drivande men också strukturerad med ett strategiskt tänkande. Det ligger i ditt intresse att starta upp, driva igenom, följa upp, planera och organisera projekten på bästa sätt från idé till färdigt projekt. Vi ser vidare att du har förmågan att kommunicera med olika tekniska discipliner samt kunna förmedla förbättringsförslag och driva igenom saker på ett organisatoriskt och tydligt sätt.

Som ovan nämnt är det fördelaktigt om du arbetat i en liknande roll tidigare och kan presentera ett antal referenscase som visar på goda resultat.

Vi tror att du som söker har;
 • En relevant teknisk utbildningsbakgrund, gärna högskoleingenjör eller motsvarande
 • Tidigare erfarenhet/utbildning av projektledning inom processindustrin
 • Erfarenhet/utbildning i CAD
 • Goda språkkunskaper i både svenska och engelska
 • Körkort då resor kan komma att ingå i tjänsten. På sikt kan resor till Arla Plast fabrik i Tjeckien blir aktuellt
Meriterande om du har;
* Erfarenhet/utbildning i Bas P och bas U

Ansökningsförfarande

Tjänsten kommer tillsättas omgående och urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Elise Hellberg på nr 013-329404 alt. Elise.hellberg@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Arla Plast AB är en av Europas ledande tillverkare av extruderade termoplastskivor. Företaget, som är familjeägt, har en lång och framgångsrik historia av goda resultat och djupa kundrelationer. Företaget och dess svenska produktionsanläggning ligger i det natursköna Borensberg vid Göta Kanal centralt i Östergötland.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Ort
Motala
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Skill