Montico HR Partner · Publicerad 22 feb

Arbetsbeskrivning

Du kommer att i kundens verksamhet montera och demontera inredning och utföra underhåll kopplat till kommunala och statlig färdmedel inom kollektivtrafiken
Vara en del av ett arbetslag i kundens depå i Motala med roterande arbetsuppgifter kopplat till din komptens och företagets behov
Arbetet kräver att du är driftig, självgående och noggrann. Du kommer även att arbeta med att säkerställa efterlevnad enligt kraven för miljö, hälsa, säkerhet och kvalitet.

Din profil

Du har fordonsmekanisk utbildning eller liknande på minst gymnasienivå.
God kunskap i svenska såväl i tal som i skrift för att kunna ta och förstå arbetsbeskrivnngar och för att ha förståelse kring risker i arbetsmiljön.

Meriterande är också om du har:
Arbetat tidigare som reparatör/felsökare
Erfarenhet av tågunderhåll alt tunga fordon

B körkort samt tillgång till bil är ett krav
Travers utbildning är meriterande

För att klara arbetet som Servicetekniker/reparatör behöver du vara en bra lagspelare som är kommunikativ och har social kompetens. Du behöver ha en problemlösarattityd och gillar att ta dig an problem och lösa dem. Vi söker en person som kan ta eget ansvar för sitt jobb och kan fortsätta arbeta utan direkt ledning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För kunds räkning söker vi två stycken montörer med Fordonsteknisk bakgrund för uppdrag i Motala.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Ort
Motala
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Underkategori
Montör