Säljare · Publicerad 16 nov

Letar du efter en bra och trygg arbetsplats i ett sportigt och roligt gäng? Vill du hänga med nästa gång vi gör någon rolig aktivitet, kan vara allt från att åka skidor eller bara grilla med gänget? Vill du arbeta nära kunden, bygga upp långsiktiga affärsrelationer, få kunden att känna att vi gör skillnad med vårt totala erbjudande och ha leveransen och supporten bakom hörnet? Då kan det här vara jobbet för dig!

I företagets egna bil kommer du att besöka små och medelstora industrikunder, restauranger, hotell, campingar och lantbruk runtom i Motala och Mjölbytrakten. Till din hjälp har du dator och telefon. Du kommer även promota den fina butiken i Motala när du är ute hos kunder. Ditt arbete är ute på fältet men det kan hända att du får hjälpa till i butiken ibland.

Du kommer jobba med PacsOns hela sortiment. Leverantörer som SCA, Metsä och välkända Kärcher och Nilfisk kommer vara en stor del i din portfölj. De sistnämnda är marknadsledande och säljer åkbara städmaskiner, industridammsugare, högtryckstvättar, hetvattentvättar och mycket annat. Du kommer få gedigen utbildning hos våra leverantörer och möjlighet att göra besök hos kunderna tillsammans med dem.

För att lyckas i rollen

För att trivas i rollen är du i början av din yrkeskarriär och nyfiken på att utveckla dig inom säljyrket och växa in i ett bolag. Vi tror att du har god lokalkännedom och bor i eller i närheten av Motala. Som person är du pigg och glad till sättet. För att jobbet ska bli roligt behöver du vara nyfiken, orädd och ha viljan att göra affärer. Vi tror att du tidigare har säljerfarenhet men viktigast av allt är att du har rätt inställning och brinner för säljjobbet.

PacsOn satsar långsiktigt på ert samarbete och vill gärna att du tänker likadant.
Körkort är ett krav.

Sök redan idag, vi väntar på dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 nov
Ort
Utland
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, Försäljning
Kontakt
Mejla Sofia Beuschel
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga