Berry Superfos Mullsjö AB · Publicerad 8 nov 2021

Vi behöver förstärka vårt team med en Robottekniker, vill du vara med och vidareutveckla vår produktionsanläggning?

Uppdrag

Som robottekniker ingår du i ett team som har ansvar för optimering av vår automatiserade tillverkningsprocess. Du jobbar tillsammans med andra funktioner i uppgifter som driver vår produktionsutveckling framåt. Rollen innebär att du är mycket ute i produktionen och jobbar hands-on med utveckling och optimering av utrustningen där mekanik är en stor del av ditt jobb.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Automationsuppgifter i vår produktionsprocess.
  • Optimering och cykelanalyser av utrustning.
  • Programmering (S7).
  • Provkörning av nya produkter.
  • Problemlösning och orsaksanalyser i produktionen.
  • Förbättringsarbete.
Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten behöver du teknisk kompetens som du skaffat dig genom gedigen erfarenhet av liknande roller. Har du utbildning inom automation, polymer eller produktionsteknik så är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har ett antal års relevant yrkeserfarenhet från volymproduktion med hög automationsnivå.

Som person drivs du av att uppnå resultat och hitta lösningar på problem, vilket kräver god analytisk förmåga. För dig är det naturligt att ta egna initiativ, bidra till ett utvecklande och lösningsorienterat förhållningssätt samt snabbt anpassa dig när något förändras.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har god IT-kompetens.

Ditt erbjudande

Berry Superfos Mullsjö erbjuder dig ett intressant jobb i en roll med stor teknisk bredd och variation. Vi ligger i framkant avseende teknikutvecklingen i branschen och har samarbete med externa parter för att utveckla nya koncept och tekniker som skapar möjlighet för nya produkter. Som medarbetare hos oss har du goda möjligheter att växa och utvecklas i både roll och ansvar.

I denna rekrytering samarbetar Berry Superfos med Codeq AB. Information lämnas av: Sören Holmlind, 0515 - 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Mullsjö.

Ansökan önskas omgående, dock senast 8 december via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Berry Superfos Mullsjö AB designar, utvecklar och producerar innovativa förpackningslösningar i plast, främst till livsmedelsindustrin. Vi ingår i Berry Global, en koncern med 300 anläggningar världen över. I Mullsjö omsätter vi drygt 600 Msek och är 200 anställda. Vi är marknadsledande inom vårt område och fokuserar b.la. på hållbarhet genom att alltmer erbjuda livsmedelsförpackningar med låg materialförbrukning och som kan återvinnas.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2021
Ort
Mullsjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik

Inga fler liknande jobb tillgängliga