Codeq AB · Publicerad 23 juni 2020

Är du en tekniker på jakt efter nya utmaningar?

Som servicetekniker arbetar du offensivt och proaktivt i vår produktion med underhåll och ställ av vår maskinutrustning. Jobbet innebär främst avhjälpande- och förebyggande underhåll samt ställ. Felsökning och reparationer är även en naturlig del av arbetet.

Du erbjuds roliga och omväxlande arbetsdagar och ingår i ett team som med bred teknisk kompetens löser uppgifter och utmaningar tillsammans.

Tidigare erfarenheter:

För att lyckas i tjänsten behöver du hög kompetens inom mekanik och el. Har du även god kompetens inom PLC , robot och formsprutning är det meriterande. Vi söker dig som har utbildning samt arbetserfarenhet inom service och underhåll och/eller automation. God kompetens inom förebyggande underhåll och reparationer är förstås viktigt.

Vem är du:

Vi söker dig som har hög serviceanda och trivs att arbeta i nära samarbete med andra människor. För dig är det naturligt att ta egna initiativ och planera ditt arbete med fokus på ett resultat och effektivitet. För att lyckas i rollen krävs att du kan skapa relationer och att du trivs med arbeta både i grupp och självständigt. Som person drivs du av utveckling, gillar utmaningar och trivs med problemlösning. För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats, därför kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och din förmåga/vilja att vara en god lagspelare.

Ditt erbjudande

Ett intressant arbete i en större koncern med god tillväxt. Företaget ligger i framkant avseende teknikutvecklingen i branschen vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas och växa. I rollen får du arbeta brett och har stora möjligheter att påverka.

Information lämnas av: Sören Holmlind, 0515 - 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Jönköpingsområdet

Ansökan önskas omgående, dock senast 9 augusti via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Codeq är en långsiktig kompetenspartner för medvetna kunder som inser att nyckeln till framgång är kompetent och engagerad personal. Vi är en helhetsleverantör inom rekrytering och ett ledande konsultbolag inom strategisk kompetensförsörjning, ledarskapsutveckling och organisationsutveckling. Vi har bred kompetens, men är specialister på tekniker, ingenjörer och ledare.

Codeq startade 2005 och vi är f.n. sex medarbetare. Våra kunder är oftast tillverkande företag och teknikföretag i Jönköpings län och Skaraborg. Vi har kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ängelholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 aug 2020
Ort
Mullsjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Servicetekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga