Munkfors Kommun · Publicerad 19 okt

En av våra chefer ska gå i pension varför vi nu söker hennes ersättare. Du kommer att vara ansvarig för kommunens demensboende Björkdungen, demensdagvården samt kommunens sjuksköterskor. Du är direkt underställd verksamhetschef för omsorg och stöd och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområdet och har ett operativt ansvar för verksamheten. Din uppgift är att styra enheten mot uppsatta mål i ekonomi-, brukar, medarbetar- och utvecklingsperspektivet samt att ansvara för kvalitets- och förändringsarbete.

Som enhetschef ska du leda, samordna och utveckla verksamheten samt tillsammans med din personal verkställa beviljade insatser och skapa goda relationer mellan brukare och anhöriga. Du kommer att arbeta med att kvalitetssäkra verksamheten och tillsammans med medarbetarna skapa effektiva arbetsgrupper och utveckla nya arbetsformer för att möta framtida utmaningar och uppfylla de mål som fastställs i politiska och andra övergripande beslut.

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning för uppdraget, socialomsorgsutbildning, socionomutbildning eller annan utbildning och /eller erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig.

Du har:
  • Goda ledaregenskaper, förmåga att stimulera och motivera medarbetare samt att se möjligheterna
  • Ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga samt förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer
Du är:
  • Van vid att fatta beslut, är lyhörd och bra på att kommunicera
  • Självständig i ditt arbete och är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten.
Det är meriterande om du har vana som chef/ledare, samt erfarenhet av arbete inom en politisk styrd organisation.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefonnummer 0705-947277.

Välkommen med din ansökan via www.testhuset.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Munkfors kommun ligger i hjärtat av Värmland, cirka 45 minuters bilresa norr om Karlstad med en population om 3 800 invånare. De största tätorterna i kommunen är Ransäter och Munkfors som båda är rika på kultur- och föreningsliv. Munkfors- Ransäter är den lilla kommunen med det stora hjärtat. Här kan du leva och verka tryggt i en kommun som ständigt strävar framåt.
+ Läs mer om företaget