Atlas Copco · Publicerad 15 apr 2019

Vi söker nu en löneadministratör till Atlas Copco AB. Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under juni, juli och augusti månad.

Ditt uppdrag

Atlas Copco är ett svenskt industriföretag med ca 35 000 anställda världen över. Löneavdelningen består av tre löneadministratörer och en lönechef och de behöver nu extra hjälp under semestertiderna. Introduktion kommer ske i juni månad och ordinarie personal kommer finnas tillgänglig under sommaren varpå du inte blir ensam ansvarig för lönekörningen.

Du kommer sitta på huvudkontoret i Sickla och tillsammans med dina kollegor administrerar ni ca 1500 löner från ax till limpa, både kollektivlöner och tjänstemän. Lönerna är fördelade på tre bolag som innehåller flera enheter vardera. Mycket av arbetet sker manuellt.

Dina arbetsuppgifter innefattar huvudsakligen:
  • Sedvanlig löneadministration och tolkning av kollektivavtal
  • Reseräkningar, utlägg
  • Förmåner, pension och försäkringar
  • Kontakt med olika myndigheter
  • Support till chefer och anställda
Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av löneadministrativt arbete där du arbetat självständigt med hela lönekedjan. Du har tidigare erfarenhet från lönesystemet HR plus 6.

Som person är du noggrann, strukturerad och tålmodig. Du är självgående i ditt arbete och trygg i din kompetens. Du kommer gärna med egna initiativ, har framåtanda och är inte rädd för att prova dig fram. Vidare är det viktigt att du är samarbetsorienterad och flexibel då du kommer att arbeta nära företagets befintliga löneadministratörer.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (073-640 30 59, marie.fedeli@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 maj 2019
Ort
Nacka
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga