Centric Professional · Publicerad 15 nov

Centric söker nu en Account Manager till vår kund INVID. INVID Gruppen är inne i en positiv fas. Ett av de ingående bolagen, INVID Globen, söker nu en Account Manager inom systemförsäljning som kommer att driva hela säljprocessen.

INVID levererar enkel och effektiv IT. INVID är en helhetsleverantör av kostnadseffektiva, trygga och enkla IT-lösningar. Med ledord som hög kompetens, effektivitet och trygghet är vår ambition att göra informationsteknologin enkel och funktionell för våra kunder, alla dagar året runt.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos INVID.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på INVID Globen kommer du att ansvara systemförsäljning och vid behov sälja in resterande delar ur INVIDs produktportfölj.

Du är van att boka möten och du vet att det krävs hög telefon- och mötesaktivitet för att uppnå dina mål. I ditt arbete kommer du att utveckla affären med dina befintliga kunder och potentiella kunder.

Du är van att arbeta såväl självständigt som i samverkan med vår projektledare för att planera arbetet mot uppsatta mål.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig med minst två års säljerfarenhet som har vana av att arbeta med nya såväl som befintliga kunder.

Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning av IT-produkter och vill nu utveckla dig inom systemförsäljning. Meriterande är om du har kännedom om HPs och Microsofts lösningar.

Vi fokuserar vidare mycket på dina personliga egenskaper. Du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att göra affärer och att utvecklas i din karriär. Som person är Du lojal, noggrann, organiserad och resultatfokuserad.

Du är utåtriktad och socialt aktiv, har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl med dina kunder som med dina kollegor. Du har lätt för muntlig framställning och kan formulera dig skriftligt på ett professionellt sätt.

B-körkort erfordras.

Om kunden

INVID erbjuder en personlig arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och innovation. Vi arbetar ständigt med att förenkla livet och arbetet för människor och där är våra medarbetare en mycket viktig del.

Här får du möjlighet att arbeta i ett öppet och positivt klimat som främjar prestation och tillväxt.

Som anställd på INVID får du en gedigen produkt- och säljutbildning då företaget månar mycket om att utbilda och utveckla sina medarbetare och värdesätter att de anställda har en så god produktkännedom som det går att få.

Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast grundlön och provision.

Om du har viljan att lyckas ser vi till att du får chansen till en professionell utveckling då det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Har du några frågor kring tjänsten?

Kontakta Fekri Yousef på tfn: 0733-571799 eller fekri.yousef@centric.eu.

Vi har tyvärr inte

möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!

Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande;https://www.facebook.com/CentricSweden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 konsulter. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga