Konfidentiell · Publicerad 16 feb 2020

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi växer med våra kunder och är i stort behov av specialister inom Supply Chain i hela Stockholms län. Vi söker nu dig som har några års erfarenhet inom området och är intresserad av att satsa på en spännande karriär som konsult.

När du jobbar som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett team bestående av de främsta inom vårt område. Vi har uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain och ser en stark tillväxt och efterfrågan inom området.

Vi söker konsulter inom främst följande roller:
  • Inköpschef
  • Strategisk inköpare
  • Projektinköpare
  • Taktisk inköpare
  • Logistikutvecklare
  • Supply Planner
Dina erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet inom något eller några av ovanstående områden. Du har en stark egen drivkraft är initiativrik och resultatinriktad. En eftergymnasial utbildning inom supply chain, inköp eller logistik är meriterande.

Ansökan
Tjänsterna placeras i Stockholm med omnejd.

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/.

Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning kommer att ske efter hand.

Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Olof Widmark på 070-786 80 99 eller Frank Hemgren 070-748 18 91

Sökord: upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 apr 2020
Ort
Nacka
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga