Konfidentiell · Publicerad 5 okt 2021

OM TJÄNSTEN:
Vi söker två mekanikkonstruktör till vår kund inom Power tools. Här kommer du att ingå i ett krossfunktionellt team med fokus på att att utveckla produkter relaterade till behovet inom Total Workstation - R&D. Teamet har flera verksamhetsområden med störst fokus på industriteknik och smarta verktyg. Teamet jobbar med kringutrustning med mycket fokus på bilindustrin. Man tillverkar egna verktyg såväl som köper och optimerar själva.

Som mekanikkonstuktör kommer du arbeta med ergonomiska verktyg inom tung industri där man bland annat jobbar med hydrauliska kranar, balanserar och åtdrager. Detta för att underlätta tunga lyft och stora rörelser i arbetet.

För dig som gillar att jobba lite mer "hands-on" så kombineras detta med att också vara i labbet och bygga testriggar och hantera hårdvara. Detta ska vara något du brinner för och känner att du vill göra i kombination med att konstruera.

VI SÖKER DIG SOM:
Har utbildning som maskiningenjör med inriktning inom mekatronik, mekanik eller liknande. Du har kunskaper i Orcad, CREO, Solid Works eller liknande CAD-program. Du är en driven, initiativtagande person som gillar teknik och att jobba i team.

OM KUNDFÖRETAGET:
Our client is a global, industrial company based in Stockholm, Sweden, with approximately 39 000 employees and customers in more than 180 countries. Their industrial ideas empower their customers to grow and drive society forward. This is how they create a better tomorrow. They are pioneers and technology drivers, and industries all over the world rely on our expertise. Their market-leading compressors, vacuum solutions, generators, pumps, power tools and assembly systems can be found everywhere.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 9-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga