Konfidentiell · Publicerad Igår 14:02

Till ett internationellt industriellt bolag i Sickla söker vi nu en redovisningsspecialist

Om rollen
Du kommer att vara en del av ett kunskapsrikt och drivet team om 7 personer som är en del av den största enheten inom bolaget. Du spelar en central roll i bolagets dagliga operationella arbete där du stöttar alla finansiella aktiviteter. Du rapporterar till redovisningsansvarig. Rätt person för rollen är den som brinner för redovisning och kan driva frågor och lösa dem från grunden. Bolaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt. Uppdraget är ett hyrköp vilket innebär att du initialt är anställd hos oss men tanken är att efter ett gott samarbete att du ska bli överrekryterad till kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Rapportering
  • Avstämningar
  • Löpande redovisning
  • Utveckla och analysera finansiella rapporter både i SAP och SAP BI (Business Intelligence)
  • Kontinuerligt jobba med förbättringar kring effektivitet genom att delta i olika projekt
  • Stötta revisorer
Din bakgrund och person
För att vara framgångsrik i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning.
Du är en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person med hög leveranssäkerhet. Då bolaget verkar i en internationell kontext med SAP som huvudsystem söker vi en systemvan person med mycket god erfarenhet av Excel. Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet av SAP samt kunskaper inom IFRS och tidigare har arbetat i ett internationellt bolag.

När du blir en av oss
Som konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på Wise Professionals är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring - för oss själva, för våra kunder och för världen.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

När du blir en av oss
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Berg (julia.berg@wise.se) och konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 mars
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga