Konfidentiell · Publicerad 15 mars

Till vår kund som är en stor internationell aktör söker vi en erfaren Administratör för ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt och uppdraget beräknas pågå till augusti 2019. Tjänsten är på heltid och rollen är placerad i Nacka.

Ditt uppdrag
I rollen som Administratör så tillhör du ett team om fem personer som arbetar med kompetensutveckling. Du kommer främst arbeta i systemet Cornerstone. Exempel på arbetsuppgifter är b la:
  • Administrera utbildningar i kundens utbildningsplattform, både lärarledda kurser och e-Learnings
  • Ta fram statistik med hjälp av kundens Learning Management System(LMS)
  • Praktiska arrangemang gällande utbildningar (boka lokaler, beställa lunch och fika etc.)
  • Bidra med stöd och hjälp i LMS för medarbetare, chefer och HR
  • Ha kontakt med både externa leverantörer och interna kollegor gällande utbildningar
Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med utbildningsadministration, gärna från en större organisation. Det är meriterande om du har en relevant akademisk utbildning samt erfarenhet av utbildningsadministration. Ett krav är att du tidigare har arbetat i Cornerstone eller annat LMS (Learning Management System). Du är van användare av Office-paketet, främst Excel och Outlook. Vidare ser vi att du är flytande i engelska i tal och skrift, och det är meriterande om du är flytande även i svenska.

För att blir framgångsrik och axla ditt uppdrag på bästa sätt ser vi gärna att du är en initiativtagande person. Du kan hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt som du lyckas att skapa struktur i ditt arbetssätt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och kan vara självgående i ditt arbete men även vara en god teamspelare. Du är dessutom serviceinriktad och utrustad med en god förmåga att självständigt prioritera ditt arbete.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 mars
Ort
Nacka
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga