Lunden Hus AB · Publicerad 26 apr 2021

Tycker du att det låter intressant att vara en del av ett spännande familjeföretag? Lundén-Hus AB söker nu en självgående och ansvarstagande person till rollen som Ekonomiansvarig med en anställning på deltid eller heltid (85-100%). Låter det som ett jobb för dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Löpande bokföring
 • Kund-& leverantörsfakturor
 • Avstämningar
 • Deklarationer/moms
 • Bokslut
 • Löner och personaladministration
 • Vid behov stötta uthyrningsansvarig kontorist med hyresgästkontakter och andra arbetsuppgifter avseende uthyrning
Kvalifikationer och erfarenhet

För att passa in i rollen som ekonomiansvarig på Lundén-Hus AB tror vi att du har en högre eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har mycket goda kunskaper i och erfarenhet av arbete med redovisning och har haft helhetsansvar på ett mindre företag tidigare, alternativt arbetat på redovisningsbyrå. Har du erfarenhet från fastighetsbranschen är det ännu bättre. Affärssystemen som används är Fortnox ekonomisystem, Crona lönesystem, BL skatt, REAL fastighetssystem.

Personliga egenskaper

I rollen som ekonomiansvarig på Lundén-Hus AB behöver du vara självgående, trygg med redovisning och ha en förmåga att se helheten i arbetet. Du arbetar självständigt och behöver därför vara ansvarstagande och noggrann för att kunna hålla koll på hela flödet och olika deadlines. Samtidigt ställer tjänsten krav på flexibilitet och prestigelöshet för att passa in i organisationen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan Lundén-Hus AB erbjuda dig?

På Lundén-Hus AB vill vi att våra medarbetare ska må bra. Vi har ett friskvårdsbidrag samt förlängd lunch tre dagar/vecka i samband med träning. Vi har även massage varannan vecka och avtal med Sophiahemmets hälsocentral.

Om Lundén-Hus AB

Lundén Hus är ett litet familjeföretag som startades på 50-talet och idag drivs av tre syskon som tagit över efter sin far. Företaget startade som byggnadsföretag, men sedan 70-talet bedriver vi främst fastighetsförvaltning. Verksamheten består av Lundén-Hus AB, Mälarfjärden AB samt fyra enskilda firmor. Tillsammans förvaltar vi 13 fastigheter med ca 450 lägenheter och 5 000 kvm kommersiella lokaler. Hyresfastigheterna ligger främst i Stockholms söderförorter.

Placeringsort Nacka Strand

I denna rekryteringsprocess samarbetar Lundén-Hus AB med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Lisbeth Ahnström på lisbeth.ahnstrom@meritmind.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga