Nacka kommun · Publicerad Idag 00:00

Vi bygger stad på vårt vis och söker dig som vill och vågar vara med och driva stadsbyggnadsarbetet i en av Sveriges mest expansiva kommuner.
På Bygglovenheten arbetar vi med handläggning av bygglov och anmälan. Vi behöver bli fler och är idag 20 personer med olika högskolebakgrund, allt från arkitekter till ingenjörer, samhällsplanerare och jurister.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven och strukturerad bygglovhandläggare med ett stort intresse för byggnation. I Nacka står kunden i fokus och din förmåga att skapa tillit och förtroende i din muntliga och skriftliga kommunikation är central. Det är viktigt att du har god organisationsförmåga, är systematisk och kommer till avslut, samtidigt som du tar ansvar för helheten och trivs med teamarbete. För att hålla en hög kvalité på arbetet är omvärldsbevakning, kompetensutveckling och deltagande i planprojekt självklara delar. I och med att Nacka bygger stad, kommer gestaltningsfrågor att få ett större utrymme.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av bygglovshandläggning. Du har en bakgrund som arkitekt, byggnadsingenjör, byggnadsantikvarie eller samhällsplanerare. Körkort är ett krav för tjänsten, då platsbesök är en del av arbetet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nu växer Nacka kommun snabbare än någonsin och vi står mitt i en spännande utveckling. På västra Sicklaön skapar vi en tät, blandad och hållbar stad med bland annat 13 500 nya bostäder på 15 år, samtidigt som tunnelbanan byggs ut till Nacka Forum. I övriga delar av kommunen arbetar vi med stadsutveckling i lokala centrum, större och mindre kompletteringar av nya bostäder, omvandling av fritidshusområden och planering av nya verksamhetsområden för handel och företagande.
Facklig representant för Sveriges ingenjörer, Ramin Shab Afrooz 08-718 93 88.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga