Omsorgscompagniet i Norden · Publicerad 30 sept 2020

AB OmsorgsCompagniet i Norden är ett av Sveriges äldsta företag inom omsorgsområdet gällande personlig assistans. Företaget ingår idag i en koncern av 15 företag inom omsorg och fastighetsförvaltning med cirka 700 anställda. Verksamheten bedrivs över hela Sverige med fokus på storstadsregionerna där lokalkontor finns etablerade.

Vi söker en analytisk controller som kommer vare en del av styrningen och utvecklingen av flertalet koncernbolag. Analyser och rapporter kommer ligga till grund för diskussioner och beslut för ledningsgruppen.

Vi tror att det är väldigt viktigt att känna alla delar av ett företag och därför kommer denna tjänst att kombineras med extern kontakt med både befintliga och nya kunder i samarbete med övriga delar av organisationen.

Flera företag ligger nu i tillväxtfas vilket innebär alla möjligheter till fortsatt utveckling av både rollen och karriären.

Uppdraget
Kombinationen av Controller där du kommer att stötta ledningsgruppen med analyser och kontakten med kunder ställer krav på flexibilitet gällande planering. Ett visst antal resdagar i Sverige per år kommer vara en förutsättning för att kunna utföra uppdraget på ett förtjänstfullt sätt. Det bygger på stort eget ansvar att kunna prioritera tid mellan t.ex. budgetprocesser och kundvård.

OmsorgsCompagniet uppmuntrar och belönar en hög ambitionsnivå och målsättningen är att alltid vara bättre idag än vad vi var igår. Verksamheten präglas av en teamkänsla och för att kunna trivas är det viktigt att vilja vara en del av den utvecklingen. Vi tror att en förutsättning för att alla medarbetare ska känna trivsel så är det viktigt att skapa en kultur och en miljö som ger förutsättning för att alla ska må bra och kunna utvecklas i sin roll.

Arbetsuppgifer
Som Controller inom omsorgsverksamheten kommer du att arbeta med att hitta förbättringspotential i befintliga system och arbeta fram nya rapporteringssystem för att stödja organisationen med analyser inom ett antal kostnadsställen för den löpande månadsrapporteringen.

Det kommer finnas utrymme att skapa och utveckla nya analyser inom marknad, konkurrenter och lönsamhet. Det är en självständig roll där du driver ditt eget arbete och kommer med förslag på analyser men även stöttning av både chefer och medarbetare i uppföljning och kontroll.

I den marknadsinriktade rollen kommer du stödja kundsamordnare i deras kontakt med kunder och även delta i aktiviteter som riktar sig till att hitta nya kunder. Kunderna finns över hela landet så tjänsteresor inom Sverige på 1-3 dagar ingår i tjänsten.

Som Controller blir du en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Vi Söker

Vi tror att du som söker har arbetet ett antal år inom redovisning/ finansiering och sälj/marknadsföring och är villig att anta utmaningen att kombinera de rollerna och vara en del av utvecklingen i ett tillväxtföretag med hög ambitionsnivå.
 • Universitets- eller högskoleutbildning förslagsvis inom ekonomi/management/juridik
 • Helhetssyn och förståelse för hur ett företag fungerar samt hur beslut och handlingar påverkar resultaträkningen i ett bolag
 • Har minst 1 års erfarenhet av liknande arbete, där du arbetat med affärsinriktade analyser, budget, marknads- och konkurrensanalyser
 • Erfrenhet av att skapa tydliga presentationer av analyser där fokus ligger insikter, slutsatser och rekommendationer snarare än konstaterande av nuläge samt att presentera dessa för ledningsgrupp
Meriterande om du:
 • Har tidigare juridisk erfarenhet av avtal och kontrakt framförallt inom fastighetssektorn.
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Månadslön
 • Placering: Nacka, Sickla
 • Kontaktuppgifter: Göran Berg
 • Sök tjänsten genom att maila din ansökan till goran@oc.se.
 • Vi går igenom urvalet löpande och kontaktar er på samma mailadress som CV och personligt brev sänts in till.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AB OmsorgsCompagniet i Norden är ett omsorgsbolag som sedan starten 2003 har arbetat inom personlig assistans och boenden. Vi strävar efter att alltid vara det självklara valet för kunder med behov av alla former av assistans. Det gäller samma höga ambitionsnivå för alla medarbetare som ska kunna känna OC som det självklara valet och inte vilja jobba någon annanstans. För att uppnå detta tror vi att det är viktigt att kunna ha roligt på jobbet vilket skapar förutsättningar för att kunna sprida energi till både kunder och medarbetare i syfte att nå resultat och utveckling.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 nov 2020
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Hemsida
https://oc.se/

Inga fler jobb från Omsorgscompagniet i Norden tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga