Placera Personal AB · Publicerad 29 nov

Företaget
Vår kund är ett välkänt internationellt företag som funnits i över 60 år. De arbetar mot varuhandel och hjälper sina kunder med att förbättra sin exponering i butik. De finns representerade i över 40 länder med en produktion i både europa och Asien. Nu söker de en projektkoordinator för rekrytering till sitt kontor i Nacka.

Tjänsten
I rollen som projektkoordinator ingår du i ett team på flera personer som tillsammans arbetar för att driva olika processerna framåt. Du är en länk mellan ansvariga säljare och leverantörer och ansvarar för att arbetet flyter på som det ska. Uppgifterna du arbetar med är bland annat, orderhantering, fakturahantering, koordinering av olika projekt, ansvar för leveranser, arbete med kampanjer, inköp med mera. För denna rolll är det av stor vikt att du trivs i en administrativ och koordinerande roll och att du är van vid att hantera flera processer samtidigt. Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående.

Kvalifikationer
För denna tjänst ser vi att du har följande kvalifikationer
  • Du har mycket god erfarenhet av en liknande tjänst
  • Du har erfarenhet av arbete med produkter
  • Du har en god systemvana och van användare av officepaketet
  • Erfarenhet av minst ett ERP-system, gärna Jeves.
  • Du talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Meriterande om du har gått en relevant utbildning med inriktning mot projektledning
Personlighet
För denna tjänst söker vi dig som är organiserad, strukturerad och social. Du innehar en mycket god kommunikativ förmåga och är bra på att planera ditt arbete. Vidare innehar du en god administrativ förmåga och tycker om att arbeta målinriktat och i ett högt tempo.

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Placera Personal AB