Placera Personal AB · Publicerad 15 mars

Tjänsten
Till Ritchie Bros söker vi en Sales support för försäljnings- och marknadsstöd till säljteamet i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Baltikum och Island. Du kommer tillhöra ett positivt team på sju personer som sitter i fina lokaler i Nacka. I rollen kommer du stötta det regionala säljteamet i Norden med affärer från både nya och befintliga kunder, hantera kunddatabas och kundrelaterade frågor. Tjänsten är på heltid och gäller en direktrekrytering till Ritchie Bros.

Kvalifikationer
Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som Sales support:
  • Erfarenhet från liknande tjänst som Sales support/Sales administrator
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • God systemvana
  • Har du kunskaper i finska eller annat nordiskt språk är det mycket meriterande
Personligt
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en framåt person som gillar att ha många olika kontaktytor. Du är flexibel och prestigelös i ditt arbete och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vidare är du en noggrann teamspelare som tar egna initiativ och har rätt positiv inställning.

Företaget
Ritchie Bros hjälper människor runt om i världen med försäljning och inköp av tung utrustning, lastbilar och andra tillgångar varje dag. De erbjuder en gedigen andrahandsmarknad och arbetar med flertalet on-site och försäljningsplattformar samt med stort engagemang för att ge förstklassig service till sina kunder. Med över 3,350 000 besökare varje månad, är Ritchie Bros världens snabbast växande plattform för inköp och försäljning av tunga maskiner och lastbilar.

Intresse för tjänsten?
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placera Personal som rekryteringspartner
Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

Sökord: administration, Sales support, Sales administrator
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 apr
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Säljsupport

Inga fler liknande jobb tillgängliga