Prime Care · Publicerad 18 okt

Prime Care söker sjuksköterskor som vill jobba på Seniorcenter i sommar. Du blir anställd hos Prime sedan uthyrd till våra kund.

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta på seniorcenter i sommar, v26,30 och 31 eventuellt flera veckor.Välkommen med din ansökan!

Vem är du?

Svensk sjuksköterskelegitimation och minst två års yrkeserfarenhet utav liknande arbete Meriterande om du har arbetat i journalverktyget Take-Care.

Vi erbjuder:
  • Konkurrenskraftig lön
  • Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
  • Introduktion inför nya uppdrag
  • Friskvårdsbidrag
  • Rekryteringsbonus
  • Sommarbonus
  • Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. Du är flexibel både geografiskt och med tider. Är du den vi söker är du varmt välkommen att ansöka via vår hemsida.

Har du frågor kan du kontakta Nadia Ismail på 08 470 70 33 eller nadia.ismail@prime.se samt för att boka in ett förutsättningslöst möte.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se

sökord: sjuksköterska ssk sjuksköterskebemanning bemanningssjuksköterska uppdrag konsultuppdrag
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Ort
Nacka
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Rekryteringen hanteras av
Prime Professional AB