Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad 26 sept

Koordinator / Ordermottagning / Kundtjänst / Orderhantering / El / Kundservice / administration / Nacka

Marknadskoordinator / säljsupport / kontorsansvarig till Terasaki

Terasaki Electric Co Ltd svenska filial expanderar. Nu söker vi dig som kan hjälpa oss att vässa vår service till kunderna ytterligare.


Vi erbjuder en omväxlande roll, där du får stort eget ansvar. Du blir en viktig medarbetare som kommer att avlasta den övriga organisationen när det gäller order, leverans, kundkontakt, säljsupport och administration. Du blir del i ett positivt team i en spännande global bransch. Ett litet företag, men också del i en större koncern med internationella kontaktytor

För att lyckas i rollen tror vi att du:
  • Har stor initiativkraft
  • Inte tvekar att rycka in
  • Trycker om ordning och reda
  • Tar ansvar
  • Är självgående
  • Har lätt att lära
Den person vi tänker oss i den rollen ska lockas av att vara den som ser till så att det dagliga fungerar. Du kommer att jobba nära företagets VD och säljare. En viktig del i företagskulturen är att man ställer upp för varandra och rycker in där och när det behövs. Dina direkta ansvarsområden blir att hantera hemsidan, sociala medier och söklänkar. Du lägger in order och ta hand om utleveranser likväl som inleveranser. Du hanterar frågor från kunder såväl som från säljkåren ute på fältet.

Du har troligtvis erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, du hanterar engelska bra både i skrift och tal och du har datorvana, har du arbetat med MS Dynamics så är det ett plus.

Terasaki har kollektivavtal med Svensk Handel. Möjlighet till deltid finns om önskvärt.

Ansöker gör du snarast via www.rubino.se då vi intervjuar löpande. För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Peter Zethraeus på 0733-103608 eller mail peter.zethraeus@rubino.se. Vi har inte möjlighet att ta emot ansokningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Vilka är Terasaki? Terasaki är en av världen ledande tillverkare av skyddsapparater inom säkringsfri teknik för applikationer upp till 1100VAC. Moderbolaget har sitt säte i Osaka i Japan medan det Europeiska huvudkontoret ligger i Glasgow, där även europalagret ligger. Terasakis produkter har funnits i Sverige sedan 1975 och såldes då utav en återförsäljare. I januari 2001 startades det svenska bolaget. Det svenska bolaget är verksamt inom fyra produkt- och affärsområden; Effektbrytare, kanalskenor, faskompensering och service. Vår huvudprodukt är effektbrytare som innefattar luftbrytare, isolerkapslade effektbrytare och dvärgbrytare. Terasaki har mycket lång erfarenhet i rollen som leverantör till både tung industri, verkstadsindustri och datacenters samt till offshoremarknaden. Man tillverkar även marina produkter som kompletta generator- och lastfördelningssystem. Företaget sitter i Saltsjö-Boo, Nacka utanför Stockholm.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 nov
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Rubino Rekrytering AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga