The Place AB · Publicerad 5 nov 2019

Tjänsten

I rollen som Customer support kommer du arbeta som säljstöd i koncernens största säljbolag. Du arbetar i ett nära samarbete med både säljare internt samt företagets kunder. Ditt största fokus blir att utveckla kunderbjudandet och tillsammans med dina kollegor erbjuda kundservice i världsklass. Dina huvudområden är ordermottagning, supportärenden, reklamationer, fakturering och rådgivning till företagets kunder. Du arbetar med support till säljarna på fältet som besöker butiker i dagligvaruhandeln. Du kommer arbeta med produkter i standardsortimentet som är ett mycket stort område samt ta ansvar för projekt och leda interna resurser inom design, inköp, produktion och logistik - från idé till färdig produkt.

Tjänsten är på heltid och gäller en direktrekrytering till vårt kundföretag. Du kommer sitta i fina lokaler vid Nacka strand. Alla frågor kring tjänsten besvaras av The Place.

Kvalifikationer

Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten:
  • Tidigare administrativ och kundnära erfarenhet, gärna erfarenhet från projektledning
  • Erfarenhet av att arbeta i ett ERP-system, har du arbetat i Jeeves är det mycket meriterande
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Personligt

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en driven problemlösare som är noggrann och strukturerad. Du är orädd inför nya utmaningar, har lätt för att se helheten och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vidare har du en god prioriteringsförmåga, ett kreativt öga och är en social person som gillar att arbeta målinriktat.

Företaget

Vårt kundföretag hjälper sina kunder att skapa framtidens butiker. De tror att framtidens retail kommer handla mer om upplevelsen än om affären. De har det bredaste utbudet på marknaden och fokuserar på fysiska butiker och de är stolta över att ha förtroendet från de största butikskedjorna och en mängd olika varumärken.

Nyckelord: Customer support, kundservice, administration, projektledning, Jeeves, Nacka strand, butiksinredning
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 jan 2020
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga