ValueOne AB · Publicerad 12 nov

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Våra affärsområden är: uthyrning av inköp och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi fortsätter att växa och söker nu dig som är en driven och etablerad rekryteringskonsult som vill vara med och tillsammans med oss fortsätta utveckla vår framgångsrika search- och rekryteringskonsultverksamhet. Vi erbjuder dig en viktig och utvecklande roll i ett tillväxtföretag med en tydlig position på marknaden.

Ansvarsområde

Du arbetar med search och urval av rätt kandidater och konsulter till våra uppdrag inom vårt specialområde supply chain management. Du arbetar nära researcher och rekryteringsassistent. Tillsammans är ni ett team som har den viktiga uppgiften att leverera i hela uppdrags- och leveranskedjan. Du rapporterar till ansvarig för rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter
  • Utveckla strategier och metoder för att rekrytera rätt kandidater
  • Självständigt hålla i intervjuer
  • Kommunicera med kund om kravprofiler, kandidater och konsulter
  • Utföra referenstagningar, personlighetstest och andra kontroller
  • Söka kandidater/konsulter
  • Granska, upprätta och utveckla kravprofiler och jobbannonser
  • Granska, upprätta och utveckla presentationer av kandidater/konsulter
Erfarenhet

Erfarenhet av arbete inom konsultverksamhet, bemanning, rekrytering och/eller search är ett krav för denna roll. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet eller starkt intresse av affärer. Vi ser gärna sökande med en universitetsutbildning.

Rollen
Rollen syftar till att du genom search och intervjuer identifierar de bästa kandidaterna för våra rekrytering- och konsultuppdrag inom supply chain, inköp och logistik.

För att lyckas i denna roll och trivas hos oss har du en mycket väl utvecklad förmåga gällande kompetens- och personlighetsbedömning och ett driv och engagemang utöver det vanliga.

Du talar och skriver mycket bra svenska och engelska. Du har en stilistisk känsla för hur man skriver jobbannonser etc. Vidare är du kommunikativ, snabbtänkt, lyhörd, kreativ och van vid att jobba i ett mycket högt tempo med flera parallella uppgifter. Du har ett starkt driv och vilja att nå dina mål. Du gillar människor, mångfald och tycker att dynamiken mellan det personliga och affärsmässiga inte bara är spännande utan också förutsättningsskapande.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta i en dynamisk och spännande miljö med nära och snabba beslutsvägar där tempot är högt. Vi är kunddrivna och vårt arbete präglas av kvalitet, personligt bemötande, ständig utveckling och förändring för att möta krav från våra kunder, konsulter och kandidater.

Är du intresserad?
Ansök idag men senast den 11 december 2018. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske tidigare. Skicka in ansökan med ett personligt brev och CV. Beskriv varför du passar in på tjänsten. Har du frågor ring Olof Widmark 070 786 8099. Vi ser fram emot din ansökan.

ValueOne upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker

procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand rekrytering recruitment search bemanning consultant consult
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga