Verahill AB · Publicerad 20 nov 2020Jurister sökes till Verahill Familjejuridik i Stockholm - en modern utmanare!


Verahill Familjejuridik är ett företag i extrem tillväxt, något så ovanligt som en hungrig startup i juristkostym. Vårt utbud av tjänster omfattar rådgivning inom den ekonomiska familjerätten och hantering av bouppteckningar, förvaltningar och arvskiften samt tvister inom framförallt barnrätt och bodelning. Vår processgrupp arbetar under ledning av vår processchef Helena Kumblad, tidigare advokat och specialist inom tvångsmål.

Vi söker just nu erfarna jurister till vårt kontor i Sickla. Om du har erfarenhet av ekonomisk familjerätt vill vi gärna träffa dig! Vi ser gärna även att du antingen har erfarenhet eller är intresserad av att förkovra dig inom tvister såsom exempelvis vårdnads- boende- och umgängestvister, arvstvister och tvistiga bodelningar. Har du erfarenhet inom fel i fastighet/bostadsrätt, konsumenträtt, hyresrätt eller fordringsrätt är det också av stort intresse.

I din tjänst som jurist hos oss kommer du att träffa kunder både digitalt, på kontoret i Sickla samt på våra övriga besökskontor i Stockholm.


Vad vi erbjuder

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor och flexibla arbetstider. Beslutsvägarna är korta och för att bli en av oss förväntar vi oss ett stort engagemang och vilja att påverka utvecklingen av företaget. Verahill har helt enkelt målsättningen att bli Sveriges vassaste aktör inom humanjuridiken, alla kategorier - vill du med på resan?

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret, bifoga CV och personligt brev. Skicka gärna din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-12-04.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig!

Veronika Békefy, kontorschef
Mail: veronika.bekefy@verahill.se
Telefon: 010-174 10 24

W W W . V E R A H I L L . S E
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Nacka
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik

Inga fler liknande jobb tillgängliga