WorkWeb · Publicerad 12 sept 2019

Vi söker nu en erfaren arbetsledare till Betonmast Stockholm AB. Fokus kommer att vara renodlad kommersiell byggverksamhet i Stockholms stad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Till den här tjänsten söker vi dig som trivs med att arbeta nära produktionen och vill ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete. Som arbetsledare hos oss biträder du platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning, uppföljning samt har en nära kontakt med hantverkare och underentreprenörer. I den här rollen får du en stor variation och bredd i ditt arbete.

Om dig
Till den här tjänsten söker vi dig med erfarenhet av arbete i en arbetsledande befattning samt erfarenhet av olika former av byggproduktion. Det är, utöver detta, meriterande om du har en byggteknisk utbildning. Vidare har du goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt, du har god datorvana och innehar B-körkort. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Om Betonmast
Betonmast började med en flaggstång i betong på en gård i norska Bu 1923. Idag är företaget en av Norges största bygg- och anläggningskoncerner med en omsättning på drygt 12 miljarder kr och över 3000 medarbetare. Bolaget, som har huvudkontor i Oslo och Göteborg, har verksamhet i hela Norge samt Göteborg, Malmö, Mälardalen och Stockholm. Sedan starten i Sverige 2014 har Betonmast vunnit flera kontrakt, bland annat Volvo Pentas huvudkontor, Lindholmens Tekniska Gymnasium i Göteborg och Kungsbackas nya badhus. Under 2018 kommer den svenska verksamheten att omsätta cirka 800 miljoner.

Etableringen i Stockholm är en start-up och är i full gång sedan 1 april 2019 och fokus är på renodlad kommersiell byggverksamhet i Stockholms län.

Om WorkWeb

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag. Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt 2019
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga