WorkWeb · Publicerad 17 feb 2020

Vi söker till kunds räkning en installationssamordnare med erfarenhet och intresse av ventilation. Du kommer jobba med spännande projekt mot främst kommersiella fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som installationssamordnare kommer du att leda och samordna installatörernas arbeten i företagets byggentreprenader med ett fokus på rationell produktion. Du kommer att jobba nära platscheferna och hålla i installationssamordningsmöten, se till så att relationshandlingar upprättas, bevaka och delta i slutbesiktningar, planlägga och delta i överlämnandet av installationerna till driftpersonalen. Dina arbetsuppgifter kommer att beröra samtliga installatörsdicipliner. Du kommer jobba i projekt med större platsorganisationer, där installationssamordning ses som en central funktion med eget budgetansvar

Om dig

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad, noggrann och har god förmåga att prioritera. Du är samarbetsorienterad och arbetar självständigt inom ditt kompetensområde. Vi ser att du har en flerårig bakgrund inom något teknikområde, med fördel inom ventilation-installation. Annan önskvärd bakgrund inom styr- och regelteknik kan också vara intressant. Samt praktisk erfarenhet från konsult, installations- eller entreprenadbranschen.

Du ska ha datorvana.

Om företaget
Idag är företaget en av Norges största bygg- och anläggningskoncerner med en omsättning på drygt 7 miljarder kr och över 1000 medarbetare. Bolaget, som har huvudkontor i Oslo och Göteborg, har verksamhet i hela Norge samt Göteborg, Malmö, Mälardalen och Stockholm. Sedan starten i Sverige 2014 har företaget vunnit flera kontrakt, bland annat Volvo Pentas huvudkontor, Lindholmens Tekniska Gymnasium i Göteborg och Kungsbackas nya badhus. Under 2019 har den svenska verksamheten omsatt över 1 miljard kr.

Företagets verksamhet i Stockholm är en start-up och är i full gång sedan våren 2019 och fokus är på renodlad kommersiell byggverksamhet i Stockholms län.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholmsområdet.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos kund.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 mars 2020
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Ventilation
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga