Euromaint Rail · Publicerad 7 okt 2021

Som produktionstekniker får du utveckla flöden, kvalité och system i Sveriges största bolag inom tågunderhåll!

Har du tidigare erfarenhet som tekniker i en producerande verksamhet? Trivs du med att leda och driva projekt samt har goda kunskaper inom Lean Production? Till Euromaints nyvunna affär i Småland söker vi nu en produktionstekniker som också kommer att stötta i våra anläggningsfrågor.

Som produktionstekniker bidrar du till att det arbeten som ska utföras görs på ett säkert- och kvalitetsmässigt sätt. Här får du arbeta såväl operativt som mer strategiskt och utveckla metoder och processer för en optimal produktion.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Huvuduppgifterna innefattar att driva enheternas förbättringsarbete så att det sker på ett strukturerat och målinriktat sätt för att uppnå kortsiktiga och långsiktiga mål för produktivitet i verksamheten.
  • Bereda/implementera nya underhålls- och reparationsåtgärder och tilläggsarbeten i produktion
  • Tillse att kalibreringspliktig och tillsynspliktig utrustning uppfyller aktuella krav
  • Utveckla arbetsmetoder och verktyg för att utveckla och stödja produktionen och verksamheten
  • Medverka vid riskanalyser samt utföra utredningar relaterade till produktion och arbetsmiljö vid behov
  • Engagera och utveckla medarbetarna i verksamheten enligt Lean-principer i syfte att nå uppsatta mål
  • Upprätta arbets- och kontrollinstruktioner samt implementera dessa
  • Administrera avvikelsehantering relaterad till produktion vid behov
  • Utföra produkt- och processrevisioner samt remissinstanser vid ändringshantering ur produktionssynpunkt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då Euromaint vunnit en stor upphandling med huvudmannen pågar nu implementeringen av underhållsproduktion för tågtrafik i region Mitt och skall vara i drift vid avtalsstart december 2021.

I vår produktion har vi ca 35 medarbetare fördelat på två depåer och för att få rätt produktionsförutsättning drivs verksamheten av underhållschef, platschefer, produktionstekniker, fordonstekniker och reparatörer.

I rollen som produktionstekniker kommer du rapportera till underhållschefen som ansvarar för båda depåerna i Nässjö och Kalmar men kommer självklart att jobba nära de respektive platscheferna. Rollen är placerad i Nässjö men kommer även att stötta vår depå i Kalmar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och visst resande ingår i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Du har troligtvis en utbildning på högskola/universitet alternativt några års relevant erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom produktion eller verkstadsindustrin. Du har genom åren fått kunskap och arbetat med verktyg, kvalitetssystem och modeller för effektivisering och utveckling en produktion.

Som person är du analytisk och jobbar gärna i projektform för att bidra i vår leveransorganisation. Du har vanan och är duktig på att hantera beslut om tidplaner, leveranser och projekt, t ex genom PDCA, 5S, flödesanalys samt lean.

Hos Euromaint förväntas du vara en flexibel, ansvarstagande och positiv person med god samarbetsförmåga. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor som uppkommer i rollen som produktionstekniker.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga