JELD-WEN Sverige AB · Publicerad 21 sept

I Sverige har JELD-WEN en gedigen historia av dörrtillverkning där vi har samlat kunskap i mer än 100 år. JELD-WEN en av världens största dörrtillverkare där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i en internationell miljö kombinerat med hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som produktionsledare på JELD-WEN i Forserum ingår du i ledningen för din avdelning. Detta är en perfekt utmaning för dig som har erfarenhet som produktionsledare och som nu känner dig redo för att skala upp och ta nästa kliv och ansvara för 55-65 operatörer. Vi satsar på våra medarbetare och det är därför viktigt att du brinner för förbättring, utveckling och ledarskap. Vi växer och har en fantastik resa framför oss. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en internationell branschledande organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden omfattar:
  • Ansvar för att planera, leda och fördela arbetet inom avdelningen
  • Leverera mot uppsatta mål avseende SQDCIP (safety, quality, delivery, cost, inventory och people)
  • Utveckla arbetet med lean och ständiga förbättringar
  • Säkerställa flexibilitet och tvärgående samarbete mellan produktionsavdelningarna inom fabriken
  • Löpande rapportera till Produktionschefen
  • Ekonomi/finans (EBITDA, produktkalkyler, kapacitetsplanering mm)
  • Budgetansvar
  • Ansvarar för säkerheten på avdelningen
  • Arbete med frågor kring hälsa, arbetsmiljö och säkerhet
  • Fackliga förhandlingar
Tjänsten är på heltid (vardagar) med placering på vår site i Forserum. Du rapporterar till vår produktionschef, ingår i produktionsledningen och har 4 samordnare i din grupp. Det är en fördel om du bor i trakterna kring Forserum/Jönköping.

Bakgrund och personlighet
Du har flera års arbetslivserfarenhet från en roll som produktionsledare eller motsvarande. Erfarenhet från ett tillverkande företag är ett krav och vi ser gärna att du även har utbildning och erfarenhet inom lean och ständiga förbättringar. Du har erfarenhet av att leda medarbetare och har du dessutom vana av att leda genom andra (t.ex. genom samordnare, teamledare eller arbetsledare), ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom relevant område. Du är mycket duktig på att kommunicera, talar och skriver svenska obehindrat och har mycket goda kunskaper i engelska. Vidare har du en teknisk förståelse samt gärna kunskap om fackliga förhandlingar och EHS-frågor.

Som person har du naturlig pondus samt är rak och tydlig i ditt ledarskap. Du är initiativrik, pådrivande och resultatfokuserad samtidigt som du har förmåga att inspirera, skapa gemenskap och få med dig gruppen. Du har öga för både helheten och detaljer, är kvalitetsmedveten och har lätt för att sätta upp egna mål och visioner utifrån övergripande mål.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson på 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:227999/
Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JELD-WEN Sverige AB ingår i den internationella JELD-WEN koncernen med ca 21 000 anställda.
I Sverige är vi ca 850 anställda och vi har produktion på ett flertal orter i Sverige, samt försäljningskontor i Huskvarna.
Vi arbetar med varumärkena Swedoor och Dooria.
Kundnytta och levererat mervärde står i centrum för vår kompetenta personal.
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov
Ort
Nässjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktionsledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga