Montico HR Partner · Publicerad 19 okt

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en duktig skjutstativförare med en gedigen erfarenhet. Du ska även ha jobbat tidigare på lager och känna den miljön väl. God datorvana är också ett krav då man med hjälp av handdatorer läser av arbetsordrar. Ett annat krav är att du kan gå minst 2-skift.

Din profil

Som person bör du vara ansvarstagande, självgående och med en god arbetsmoral. Dessutom är kvalitetskänslan framträdande hos dig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För kunds räkning söker vi skjutstativförare inom industrin.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.
Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Sista ansökningsdatum är den 23 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget