Montico · Publicerad 27 sept

Arbetsbeskrivning

Arbetet består utav montering av elskåp samt verktygshantering av enklare slag. I dagsläget är tjänsten förlagd i Nässjö men då verksamheten planeras flytta till Jönköping i årskiftet ser vi gärna sökanden från Jönköping med. Tjänsten som är inhyrning initialt, tillsätts på överenskommen dag och för rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Din profil

Då arbetsuppgiften består av montering av små detaljer, är fingerfärdighet och ditt sinne för detaljer önskvärt. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av elmontering. Du kommer ingår i ett gott team med bra arbetsledning, så fin samarbetsförmåga och ett glatt humör är ett stort plus.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Montico söker elmontör till kundföretag i Nässjö

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 september, men då vi gör löpande urval så välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga