Prysmian Group Sverige AB · Publicerad Idag 11:06

Är du vår nya underhållstekniker med inriktning mekanik?

Vi behöver förstärka vårt kompetenta underhållsteam med en duktig underhållstekniker med bra kompetens inom mekanik.

Som underhållstekniker arbetar du offensivt och proaktivt i vår produktion med underhåll samt förbättringar av metoder och utrustning. Jobbet innebär främst förebyggande underhåll och du får även jobba med maskinkonstruktion samt medverka vid utvärdering, projektering och idrifttagande av maskiner och utrustning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Periodisk maskinkontroll och förebyggande underhåll.
  • "Vardagsrationaliseringar" och förbättringar av metoder och utrustning.
  • Projektdeltagare vid nyinstallation och ombyggnadsprojekt i produktionslinjer.
Du erbjuds roliga och omväxlande arbetsdagar och ingår i ett team som med bred teknisk kompetens löser uppgifter och utmaningar tillsammans.

Tidigare erfarenheter:

För att lyckas i tjänsten behöver du ha några års erfarenhet från liknande uppgifter och ha hög kompetens inom mekanik, förebyggande underhåll och felsökning. Har du även kompetens inom verkstadsarbete som svetsning, svarvning och fräsning så är det meriterande. Vi söker dig som har relevant utbildning samt arbetserfarenhet inom service/underhåll och mekaniskt arbete.

Vem är du:

Vi söker dig som har hög serviceanda och trivs att arbeta i nära samarbete med andra människor. För dig är det naturligt att ta egna initiativ och planera ditt arbete med fokus på ett resultat och effektivitet. För att lyckas i rollen krävs att du kan skapa relationer och att du trivs med arbeta både i grupp och självständigt. Som person trivs du med problemlösning och har lätt för att anpassa dig efter snabba förändringar. För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats, därför kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och din förmåga/vilja att vara en god lagspelare.

Ditt erbjudande:

Ett intressant arbete i ett familjärt företag i en större koncern med god tillväxt i en framtidsbransch, du får goda möjligheter att utvecklas och växa. I rollen får du arbeta brett och har stora möjligheter att påverka.

Information lämnas av: Sören Holmlind, 0515 - 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Nässjö

Ansökan önskas omgående, dock senast 27 september via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Prysmian Group är världens största kabeltillverkare och marknadsledare i tillverkning av kablar. Produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka, Prysmian och General Cable. Gruppen finns i över 50 länder och har 30 000 anställda. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt, överallt! I den svenska delen av företaget finns fabriken och huvudkontoret i Nässjö och totalt är vi i dagsläget 180 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt 2020
Ort
Nässjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Servicetekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga