Poolia Lön · Publicerad Igår 00:00

Är du en löneadministratör ute efter ett utvecklande och spännande uppdrag i en internationell miljö? Till ett företag i närheten av Nora söker vi nu en löneadministratör på 80%. Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt och för rätt person finns goda chanser till anställning.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Rollen som löneadministratör är bred och innefattar ansvar för såväl lönekörning som företagets tidredovisningssystem, samt dess utveckling. Vidare kommer du också att administrera reseräkningar samt kontrollera, analysera och registrera material för den månatliga lönekörningen.

Vidare kommer tjänsten innehålla följande arbetsuppgifter:
 • Säkerställa att lönekörningen sker enligt tidsplan
 • Upprätthålla goda kontakter med anställda och myndigheter
 • Utveckla och rapportera information till myndigheter och andra företag.
 • Administrerar lönesystemet
 • Granska resekostnader enligt interna regler och gällande skatteregler
 • Administrera pensioner
Utbildning/erfarenhet

Som person tror vi att du är serviceinriktad, noggrann och har en förmåga att se detaljer med en hög noggrannhet. Det är viktigt att du kan driva ditt eget arbete framåt och att du snabbt kan sätta dig in i din nya roll.

Vidare ser vi gärna att du:
 • Har goda kunskaper i engelska, tal och skrift.
 • Har kunskaper om kollektivavtal samt arbetsrättslagstiftningen och skattelagstiftningen
 • Är serviceinriktad
 • Har erfarenhet av arbete inom en supportfunktion
 • Har goda kunskaper i IT system
Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Nora
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Kontakt
Mejla Anna Kjellvi
Rekryteringen hanteras av
Poolia