Odontia Gruppen · Publicerad 19 sept

Är du tandläkare och önskar att bli del av den snabbast växande kompetensmiljön i Norge? Odontia söker tandläkare till flera av våra kliniker i Norge. Vi har idag 13 kliniker från Larvik i södra Norge till Vesterålen i Nordnorge. För närvarande söker vi främst allmänpraktiker, käkortopeder, periospecialister och endodontister.

För en komplett översikt över alla Odontias kliniker, se vår hemsida www.odontia.no.

Vem söker vi?

Odontia söker dig som brinner för odontologi och för att leverera den högsta kvaliteten till våra patienter. Du har norsk eller svensk auktorisation och några års erfarenhet. Du möter professionella utmaningar med entusiasm, är lösningsorienterad och har bra humör. Du behärskar svenska eller norska skriftligt och muntligt.

Som person fungerar du bra i ett team, trivs i en miljö där alla hjälper varandra för att maximera behandlingsresultat och patientupplevelse. Du vill bli del av ett positivt team som är resultatorienterade och kontinuerligt arbetar med professionell utveckling.

Vi är intresserade av att snabbt komma i kontakt med dig som delar vår passion för nöjda patienter.

Vad erbjuder Odontia dig?

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga och skräddarsydda möjligheter för dig som vill vara med på att forma framtidens tandläkaraktör i Norge. Socialt, kompetent och stabilt kollegium som arbetat länge på klinikerna, professionell vidareutveckling och konkurrenskraftiga incentivordningar efter norsk modell.

Om Odontia

Odontia är en familj av väletablerade och noga utvalda tandläkarkliniker runt om i Norge. Med basis i idén om att kombinera småskalighet, personlig service och högsta kvalitetskrav med samarbete, professionell vidareutveckling och erfarenhetsdeling på tvärs av kliniker blev Odontia-gruppen etablerat i 2016.
Odontias vision är att skapa framtidens tandläkaraktör tillsammans med Skandinaviens främsta tandläkare. Vi är stolta över det förtroendet vi får från våra patienter och sätter en ära i att förvalta det på bästa sätt. Odontia utvecklas kontinuerligt genom öppnandet av nya kliniker eller köp av existerande kvalitetskliniker.

Vår filosofi:
  • Kompetens, kvalitet och service
  • One team
  • Professionell utveckling
  • Trygghet, tid och omtanke
  • Direkthet och ärlighet
Odontia utvecklas kontinuerligt genom öppnandet av nya kliniker eller köp av existerande kvalitetskliniker.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Oslo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Tandvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga