Caverion Sverige AB · Publicerad 13 sept

Arbetsuppgifter
Vi söker nu självständiga och drivna elektriker med god yrkeserfarenhet till våra enheter El & Automation Industri i Norrköping och Finspång.

Som elektriker på Caverion kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning på industrin.

Tjänsten som elektriker på Caverion innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

Tjänsten som elektriker på Caverion innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. Utöver detta kan Caverion tidvis även erbjuda möjlighet till arbete på annan ort eller utomlands.

Kompetens
  • Elteknisk utbildning
  • Flerårig erfarenhet av arbete som elektriker
  • Kunskap om el-dokumentation
  • Meriterande med högspänningskompetens
  • Meriterande med svagströmskompetens, instrumentmontage
  • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
  • Som person är du ordningsam, social och noggrann
  • B-körkort
  • Meriterande om Du tjänstgjort som ledande montör
Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2015 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Mats Brohlin, tel. 072-702 21 29

Facklig företrädare är Martin Berggren, tel. 076-101 86 38

Vill du bli en i teamet?
Vi tillämpar fortlöpande urval men emotser dock Din ansökan senast den 30 september 2016
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Caverion Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga