Centric Professionals AB · Publicerad 1 okt 2021

Brinner du för service och har ett stort intresse för IT? Älskar du problemlösning och att leverera högsta kvalité? Då har vi rätt uppdrag för dig. Vi söker nu drifttekniker till uppdrag hos flera av våra kunder i Norrköping. Du kommer att ingå i ett leveransteam som arbetar med flera små- och medelstora kunder med olika tekniska leveranser. Det kan vara system som levereras, serverdrift, klienthantering eller övriga lösningar eller projekt där du ska hjälpa kunden med de behov som finns.

Arbetet är perfekt för dig som har ett starkt IT-intresse samt minst 3 års erfarenhet inom IT-branschen och gärna inom support, drift eller onsite.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett team med resurser som är kopplat till de olika leveranser som är till kunden. I din vardag kan det bli uppgifter både högt och lågt med installationer och felsökning inom både mjukvara och hårdvara, felsökning av switchar, routrar och generellt nätverk samt frågor och kravställning kring uppdateringar eller uppgraderingar.

Du har ett starkt team bakom dig som kan hjälpa dig i alla frågor som kan komma upp. Vi vet att ingen kan allt och det är heller inte kravet i den här rollen men det är du som snabbt och smidigt tar reda på vad som behövs och därefter hjälper kunden.

Din profil
  • Minst 3 års erfarenhet från/inom IT och då gärna i support- drift- eller onsite-relaterade roller
  • Goda Windowskunskaper på både klient- och servernivå
  • Goda Linux/Unix-kunskaper då det förekommer klienter med både Linux och Mac
  • God kunskap om hårdvara klient/server
  • God kunskap om nätverk, skrivare och annan kringutrustning
  • Körkort B
Personliga egenskaper
Du har ett stort intresse för teknik och är väldigt framåt i din personlighet och har en god social sida. Du brinner för problemlösning och att ge bästa möjliga service är A och O för dig. Dina uppgifter utför du noggrant och du har inga problem med att strukturera din egen vardag och ta ansvar för dina uppgifter.

Du talar både svenska och engelska obehindrat och innehar svenskt medborgarskap.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller kim.dalhammer@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Inga fler liknande jobb tillgängliga