Clevry · Publicerad 2 juni 2021

Henkel är en global koncern med varumärken och teknologi inom tre affärsområden: skönhet, tvätt- och hushållsrengöring samt lim, tätning och ytbehandling. Företaget riktar sig mot såväl konsumenter som till industrin. Henkel grundades år 1876 och har idag verksamheter i 125 länder och är cirka 53 000 anställda globalt varav 250 i Sverige. Just nu söker vi en kvalitetsingenjör till Henkel i Norrköping där du kommer vara en bidragande faktor till deras utveckling. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag!

Om tjänsten

För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos Henkel. Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen och frågor rörande tjänsten eller Henkel ställs till ansvarig rekryterande konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@clevry.com). För att gå vidare i denna rekryteringsprocess behöver du utföra ett självskattningstest som har skickats till din mail vid ansökningstillfället. Detta test tar ca. 10-20 minuter att utföra. Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig rekryterande konsultchef.

Start: Vid överenskommelse

Omfattning: 100%

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Norrköping

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kvalitetsingenjör kommer du att arbeta med förbättringsarbete och vara en stöttning i det dagliga arbetet för avdelningens kvalitetschef. Sedermera kommer du även vara en nyckelperson för implementeringen av en ny certifiering för Norrköping och leda GMP-relaterade aktiviteter. Dina arbetsuppgifter kommer således vara indelad i tre delar: Kvalitetsförbättring, Kvalitetssystemhantering och Kvalitetskontroll.

Några exempel på arbetsuppgifter:
 • Arbeta aktivt med förbättringsarbete och avvikelsehantering i CAPA
 • Leda produktions- och kvalitetsrecensioner
 • Stötta i process, testmetoder och produktvalidering
 • Hantera och följa upp MOC-processer
 • Bidra med kvalitetsutbildningar på plats
 • Leda implementeringen för ny certifiering
 • Organisera och följa upp åtgärder som kommer från internrevision
 • Stötta upp i kundrelaterade frågor
 • Stöd i dokumentation av IMS
 • Stödja definitionen av omprövning/utredningsanalys för att driva RC-analys
 • Stöd till Kvalitetssystem och GMP-standard
 • Föreslå förslag för förbättring av arbetet (standardisera aktiviteter/minska icke värdefulla aktiviteter) och kvalitetssystem för laboratoriet.
Din profil

Vi söker dig med en kandidat/masterexamen i kemi eller annat som vi ser som likvärdigt. Vi tror att du med din utbildning har en bra grundförståelse kring den kemiska aspekten för att också aktivt kunna arbeta med förbättringsåtgärder. För att lyckas i rollen bör du ha 1-5 års arbetslivserfarenhet inom liknande område. Har du tidigare arbetat med kvalitetssäkring ser vi detta som mycket meriterande. Förutom dina tidigare erfarenheter och kompetenser kommer vi för denna rekryteringsprocess utgå mycket från dina personliga egenskaper. Då du kommer ha mycket social kontakt i din roll bör du som person vara kommunikativ och lyhörd. Rollen innefattar olika arbetsområden och du uppskattar därför att ha många bollar i luften och att arbeta på ett strukturerat sätt. En stor del av din roll kommer innebära att arbeta med kvalitetssäkring och förbättringsåtgärder och därför trivs du att arbeta kreativt och lösningsorienterat. Du är en person som drivs av att lära dig nytt och är därför initiativtagande. Vidare tar du ditt arbete på allvar och vill vara en del av Henkels utveckling.

Om oss
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors.Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 730 574 885 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga