EISS Rekrytering & Search AB · Publicerad 19 nov 2020

Peab Grundläggning AB är ett eget bolag inom Peabkoncernen. Vi är ett av Sveriges större företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och dessutom många gånger tekniskt komplicerat arbete med allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Exempel på projekt kan vara injektering för broar, hus, hamnar och spår. Vi engagerar oss i hela produktionskedjan och är ledande inom vårt område. Du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

Vi fortsätter nu att bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver i Norrköping stärka upp med en driven och erfaren arbetsledare för att ingå i en ny platschefsgrupp inom grundläggning.

Din roll
Rollen som arbetsledare innebär inledningsvis att du tillsammans med platschefen ska vara med och bygga ett erfaret team av tjänstemän och yrkesarbetare inom injektering. Du behöver ha gedigna kunskap om tekniska lösningar och goda kunskaper i keminjektering och cementinjektering.

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och övernatta på annan ort någon eller några gånger per månad. Projekten varierar i storlek och oftast hanterar du mer än ett projekt samtidigt på olika platser.

Vi söker
Du kan idag vara arbetsledare men lika väl yrkesarbetare med erfarenhet från denna verksamhet och då ha en vilja att utveckla dig mot en roll som kräver ledaregenskaper och engagemang för att föra verksamheten och gruppen framåt. Du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift samt inneha körkort för personbil.

Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Vi erbjuder relevanta anställningsförmåner för branschen samt goda möjligheter att utveckla förmågan som ledare.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Om oss
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Peab Grundläggning. Du kan nå mig på johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-726266. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 9 december 2020, startdatum för anställning enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Johanna Andersson

Inga fler jobb från EISS Rekrytering & Search AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga