Gradén Mattsson Försäkringsförmedling AB · Publicerad 23 aug

Söker du en arbetsgivare som tror och satsar på dig och ger dig en blandning av utmaning, utveckling och stöttning?

Om oss
Vi på Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har landets bästa försäkringsrådgivare och säljare. I över 15 år har vi tillsammans med If Skadeförsäkring (Nordens största försäkringsbolag) utvecklat flera säljorganisationer och driver idag fyra framgångsrika kontor runt om i Sverige; specialiserade på att förmedla och sälja Ifs konkurrenskraftiga försäkringar till privatpersoner.

Vårt mål är att vara den mest eftertraktade arbetsgivaren för försäkringsrådgivare och just nu söker vi dig som vill ingå i vårt team i Norrköping.

Unikt med oss som arbetsgivare
  • En arbetsplats präglad av mycket skratt och en härlig sammanhållning.
  • En gedigen försäkringsutbildning
  • Arbetstider: måndag - torsdag 11:00-19:00, samt fredag 10:00-14:00.
  • Vårt fokus ligger på kvalitet, personlig kontakt, kompetens och långsiktighet.
  • Fina kontorslokaler i centrala Norrköping
  • Vidareutbildningar genom If Academy
Arbetsuppgifter

Som certifierad försäkringsrådgivare är du respekterad för din kompetens. Du kontaktar både befintliga och nya potentiella kunder via telefon med målet att hjälpa dem till det bästa försäkringsskyddet på marknaden.
Du gör en översyn av hela kundens försäkringsbehov och presenterar fördelarna med Ifs sak- och personförsäkringar. Du jobbar under eget ansvar och driver således dina egna säljprocesser från start till mål med hjälp utav din säljcoach.

Lön och förmåner
  • Garantilön och provisionslön
  • Friskvårdsbidrag 1500 kr/år
  • Semesterersättning på 14,6%, istället för lagstadgade 12%
  • Förmånligt pensionsavtal
Kontakta oss

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Magnus Franzén i Norrköping på telefon 076-645 94 81 eller mail magnus@gradenmattsson.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
"Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har sedan hösten 2000 ett väletablerat samarbete med If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi skapat Sveriges vassaste säljorganisation. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra konceptet.

Med vår spetskompetens inom bemanning, personalfrågor och försäljning tillsammans med Ifs starka varumärke och väl komponerade produktportfölj har vi skapat ett starkt koncept. Samarbetet ger ett av branschens bästa Anställningserbjudanden. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsklimat, hög personalservice och stora förtjänstmöjligheter.
Med personalens trivsel och utveckling i fokus lägger vi grunden för att skapa duktiga förmedlare där samtalet, dialogen står i centrum.
Idag arbetar vi tillsammans med If på fyra orter i landet: Göteborg, Norrköping, Halmstad och Gävle."
+ Läs mer om företaget