Greenstep Oy · Publicerad 29 juli 2020

Vi söker erfarna redovisningskonsulter till vårt växande team i Norrköping. Följ med på vår resa!

Greenstep kan nu även betjäna sina nuvarande och nya kunder lokalt i Sverige. Greensteps lokala verksamhet i Sverige består av ett team på närmare 20 personer och vid slutet av året hoppas vi på att vara ca 30. Målsättningen är att fortsätta vår starka tillväxt även framöver med samma kvalité i våra tjänster. Den lokala verksamheten är huvudsakligen placerad i Norrköping, med ett kontor även i Stockholm.

Vi söker nu en erfaren Ekonomi- och Redovisningskonsult till Norrköping. Din arbetsbild är varierande och består av olika uppgifter kring dina kunders ekonomiförvaltning så som, verksamhetsanalyser, redovisning, upprättande av period och årsbokslut bokslut samt beskattningsfrågor. En viktig del av ditt jobb är kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden. Vi erbjuder ett arbete där du har möjlighet att använda just dina styrkor och bredda och utveckla din yrkeskunskap förutom i svenska kunduppdrag även på den internationella marknaden.

Vad förväntar vi oss av dig?
  • Du har en adekvat utbildning, är du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande.
  • Du har minst 5 års erfarenhet av redovisningsarbete.
  • Tidigare arbetserfarenhet från ekonomi / redovisningsbyrå är en merit.
  • Erfarenhet av att självständigt upprätta period- & årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer.
  • Arbetet förutsätter flytande kunskaper i svenska och engelska.
Som person är du social, nyfiken och engagerad samt trivs i en öppen arbetsatmosfär där alla hjälps åt. Du vill aktivt utveckla din kunskap och din yrkesroll. Du lär dig snabbt nya system inom ekonomiförvaltning och du har redan erfarenhet av elektroniska system. Erfarenhet av system som NetSuite- och/eller Fortnox , Monitor, Capego samt Wolters Kluwer skatt ses om en merit.

Varför Greenstep?
Greenstep OY är grundat 2010 och är en expertorganisation på närmare 350 personer inom ekonomiförvaltning, löneadministration, CFO- och HR tjänster samt systemkunnande. Vi utför vårt specialistarbete utgående från en gemensam värdegrund, vars kärna är en vilja att betjäna kunderna med kvalité och anpassat enligt deras behov. En betydande del av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer. Vi är också starkt med i teknologiutvecklingen genom digitalisering och analys. Genom att lyssna på våra kunder och vår personal lyckas vi skapa en öppen arbetsmiljö som erbjuder värdefulla lösningar till våra kunder och utvecklar nya processer som gynnar verksamheten. Tillväxten kommer vid sidan om detta. Nu hoppas vi på att få nya konsulter med i våra team för att utföra ett meningsfullt jobb tillsammans med intressanta kunder.

Förutom måndsidiga arbetsuppgifter och ett härligt team förser vi dig med effektiva verktyg, en konkurrenskraftig lön, flexibel arbetstid, möjlighet till att delvis arbeta på distans och goda personalförmåner. Och förstås erbjuder vi ett oöverträffat tillfälle att arbeta tillsammans med de mest kunniga och inspirerande ekonomiexperterna och ta del av varierande kunduppdrag.

Expansionen till Sverige stärker Greensteps möjligheter att lokalt betjäna kunderna i Norden. I Finland har vi åtta kontor runtom i landet och Greenstep är även närvarande i Baltikum genom sitt lokala kontor i Tallinn, Estland. I övriga länder betjänar Greenstep sina kunder genom MSI Global Alliance.

Ta nästa steg i din karriär: Greenstep!

Följ med oss på vår spännande resa! Skicka din ansökan så snabbt som möjligt men senast 20.8.2020. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför hoppas vi på att få din ansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
+ Halu asiakkaan ilahduttamiseen

+ Tahto uusiutua ja kehittää osaamista

+ Into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen

+ Rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult
Visa var

Inga fler jobb från Greenstep Oy tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga