Havator AB · Publicerad 29 juni

Havator söker en mekaniker
Havator AB är ett företag som helt fokuserar på tunga förflyttningar, både vertikalt och horisontellt. Huvudverksamheten utförs företrädesvis med mobilkranar, tungtrailers samt annan specialutrustning för tyngre hantering. Vi är branschledande och har de häftigaste uppdragen.

Vi söker nu en mekaniker på heltid med placering på Havators depå i Norrköping. Det geografiska arbetsområdet kommer främst att vara Linköping, Nyköping och Norrköping även om arbete ute på fältet och andra orter förekommer. Arbetsuppgifterna är såväl avhjälpande som förebyggande underhåll på mobilkranar.

Vi söker dig som är utbildad tekniker/mekaniker eller liknande och har minst 5 års erfarenhet av service och reparationer på tunga fordon inom verkstads-, entreprenad- och kranbranschen.
Du har även erfarenhet av el och hydraulik samt är van vid att använda dator. I din roll kommer du att vara navet i vår underhållsverksamhet mot driften i regionen.

Du kommer att ha en egen enhet med tillgång till både servicebil och verkstad och behöver därför kunna jobba med frihet under ansvar. Arbetet kräver att du är ordningsam och strukturerad. Det är även viktigt att du är bra på att prioritera ditt arbete för att verksamheten ska fungera så bra som möjligt.

Som person har du lätt för att samarbeta med olika människor. Du är serviceinriktad och har fokus på att lösa problem på ett så bra sätt som möjligt både för verksamheten i stort och även för förarna ute på fältet.

Ansök idag
Ansökan skickas snarast till anders.krantz@havator.com. Vi önskar att du bifogar ett personligt brev samt ett CV där utbildning och yrkeserfarenheter framgår. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Frågor kring tjänsten besvaras av depåchef Anders Krantz, 073-092 44 14.

Läs mer om Havator på www.havator.com

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Havator är Nordens och Sveriges ledande leverantör av lyfttjänster med mobilkranar. Vår specialitet är tunghantering, kranlyft, byggkranar, industri- och konstruktionslösningar som betongmontage samt tungtransporter. Med 60 års erfarenhet finns vi över hela landet och erbjuder säker och flexibel service.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Havator AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga