Hestia Fastighetsförvaltning AB · Publicerad 23 sept

Hestia Sambygg AB, dotterbolag till Hestia Fastighetsförvaltning AB, levererar tjänsterna teknisk förvaltning, drift och ekonomisk redovisning till vår kund SBB Samhällsbyggnadsbolaget. Hestia Sambygg förvaltar i skrivande stund ett fastighetsvärde om ca 4 miljarder kr som inom de närmsta åren kommer att växa till målsättningen 20 miljarder. Läs mer om vår kund SBB här

Nu söker vi en skicklig Regionchef med placering i Norrköping;

Arbetsuppgifter

Som Regionchef i Hestia Sambygg har du ett helhetsansvar för ett växande fastighetsbestånd. Regionen omfattar i skrivande stund Linköping, Norrköping, Motala, Nyköping, Karlstad, Flen, Oxelösund, Oskarshamn, Skara och Nykvarn. I regionen finns ett 20-tal medarbetare (främst förvaltare och tekniker). Regionchefen rapporterar direkt till VD för Hestia Sambygg och ingår i dess ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Övergripande ansvar för att regionens fastighetsbestånd förvaltas och utvecklas enligt affärsplan
  • Skapa och verka för långsiktiga relationer med våra kunder
  • Driva förhandlingar och teckna hyresavtal
  • Ansvara för budget, prognosarbete och rapportering
  • Medverka vid projekt, lokalanpassningar för nya och befintliga hyresgäster
  • Personalansvar för en grupp fastighetsförvaltare och tekniker.
Kvalifikationer
Du har sannolikt akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi med inriktning mot fastighetsbranschen. Du har flera års yrkeserfarenhet av liknande roll inom kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Du har mycket goda kunskaper i fastighetsekonomi och hyresjuridik samt god förståelse för fastighetsvärdering/analys, fastighetsteknik, projektutveckling. Du är trygg i rollen som förhandlare och relationsbyggare och har flera års erfarenhet av att leda personal.

Som person är du resultatinriktad, självgående och ser möjligheter. Du är ansvarsfull och har förmågan att slutföra pågående arbete/projekt.

Kompetensmässigt kan rollen som Regionchef motsvara en fastighetschef, fastighetsansvarig eller en senior fastighetsförvaltare.

Den lediga tjänsten ska tillsättas snarast möjligt så varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och annonsen ligger kvar till dess att rekryteringen är klar. Har du frågor om tjänsten kontakta Hestia Sambyggs VD Stefan Björkqvist på 070-415 84 18 eller HR Chef Pär Hedenström på 076-052 84 96.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hestia grundades 2007 och är först i Sverige med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Vi erbjuder våra kunder Asset Management, Ekonomisk Förvaltning, Kommersiell Förvaltning, Teknisk Förvaltning och Fastighetsdrift. Vårt mål är att bli en nära partner för alla fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 30-tal orter i Sverige, Danmark och Finland. Några av våra kunder är Danske Bank, Barings, Alecta, Valad och Samhällsbyggnadsbolaget. Läs mer om oss på www.hestia.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga