Juzo Scandinavia · Publicerad 2 mars 2021

Är du erfaren säljare och kanske till och med har erfarenhet inom det medicinska området? Brinner du för att sälja produkter som verkligen gör skillnad? Vi söker nu en regionansvarig säljare till Juzo Scandinavia, ta chansen att bli en del av dem!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Juzos räkning en regionansvarig säljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Juzo Scandinavia.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Juzos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Juzo Scandinavia är ett tyskt familjeägt företag som säljer kompressionsprodukter till bland annat sjukhus och vårdcentraler. Som regional säljare kommer du att ansvara för in försäljning av produkterna genom nära kunddialoger, prospektering och besök.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Prospektering
  • Försäljning
  • Kundbesök
  • Uppföljning
Vi söker dig som

Har erfarenhet av försäljning sedan tidigare, gärna inom B2B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att sälja medicinska produkter, men det är inget krav. Vidare ser vi positivt på att du har erfarenhet av att strukturera upp dina egna dagar och har erfarenhet av att resa i tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Juzo.
Du är driven och trivs som bäst i mötet med kunder. Vidare har du ett stort intresse för att lära dig Juzos produkter och på så sätt kommer du vara den bästa representanten för deras varumärke. Utöver det är du en vinnarskalle som ser möjligheter. Du tar dig fram obehindrat på svenska och engelska, samt har Körkort-B.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Örebro, Västerås, Norrköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Med lång erfarenhet och stort engagemang utvecklar Juzo medicinska hjälpmedel som stöttar patienter under hela deras behandlingstid. Deras kompressionsprodukter, bandage och ortoser tillverkas med hjälp av den senaste tekniken och ger patienterna individuella lösningar beroende på vilka behov de har.

Läs gärna mer om Juzo på deras hemsida www.juzo.com/sv/foretaget
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga

Inga fler jobb inom Försäljning & Marknad tillgängliga