Logitjänst Forenom AB · Publicerad 6 nov

Vill du arbeta som Area Manager inom ett snabbväxande och branschledande nordiskt företag som är en uppstickare med stort mod?

Forenom har växt till att bli ett ledande företag i Norden inom uthyrning av full-service lägenheter. Genom att erbjuda lägenheter, lägenhetshotell samt hotell på centrala platser har företaget ökat sin omsättning från 4,2 miljoner euro till 82 miljoner euro på 10 år.

Om tjänsten

Vi letar nu efter en Area Manager som kan ta Forenoms verksamhet till nya höjder i Östergötlands län, med fokus på Norrköping och Linköping. Du kommer att axla ansvaret för den operationella verksamheten med fokus på att möta kunder; bearbetning och försäljning B2B, få in ny lägenhetskapacitet och skapa en unik och djärv framgångssaga för Forenom. Rollen rapporterar till Country Manager Sverige.

Typiska arbetsuppgifter
 • Bygga långvariga relationer med kunder, lägenhetsägare och leverantörer
 • Ansvara för den operativa verksamheten i din region
 • Bygga upp samt ansvara för ett team på plats
 • Ansvara för att de finansiella målen uppfylls
 • Leva upp till Forenoms unika företagskultur och koncept i ord och handling
 • Utmana status quo i våra arbetssätt och skapa nya innovativa sätt att göra affärer
För att lyckas i denna roll behöver du:
 • våga ta tag i saker för att få det att hända
 • förstå och kunna omsätta en utarbetad strategi till konkreta arbetsuppgifter
 • vara en passionerad människokännare som kan bygga effektiva team och leda dessa
 • vara stark i förhandlingssituationer
 • vara försäljningsinriktad
 • ha en god förståelse för resultatrapporten och dess betydelse för företagets framgång
Intresserad och vill veta mer? Tveka inte att ansöka redan idag!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sara Stecksén | sara.stecksen@barona.se

Sista ansökningsdatum är 2018-12-04 men vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vad erbjuder Forenom sina anställda:

Vi brinner för att vara innovativa på marknaden, sätta vårt eget avtryck samt ha roligt under resans gång. Därför tror vi att du kommer att känna dig hemma hos oss. Vårt team består av 450 professionella medarbetare som styr verksamheten efter våra kunders behov. Vår historia sträcker sig 20 år tillbaka i tiden, men vi håller blicken bortom horisonten hela tiden. Vi tror inte på en ”one size fits all” när det handlar om boende. Därför kommer vi aldrig sluta leta efter nya sätt att hjälpa våra kunder på bästa sätt - oavsett förutsättningar.

Våra kärnvärden påvisar mod, då vi är 100% inställda på att tillsammans kan vi åstadkomma mer. Vår övertygelse är att tillsammans är alltid bättre och vi inspirerar varandra att uppnå samt överträffa uppsatta mål.

Vi vill utmana oss själva, normer och branschen. Vi är en sammanslutning av passionerade, kreativa och engagerade människor som inte räds hårt arbete. Träffa oss här:

https://www.youtube.com/watch?v=Ab001XY7MwQ

Forenom
har 20 års branscherfarenhet som leverantör av flexibla/mångsidiga företagsbostäder på den nordiska marknaden. Våra ledare hanterar över 6500 lägenheter, lägenhetshotell och hostels i samtliga skandinaviska storstäder med över 100 000 resenärer varje år.

Forenom är nordisk marknadsledare inom företagsbostäder avseende nettointäkter, samt agerar i dagsläget i Finland, Sverige, Norge och Danmark med 25 lokalkontor och över 450 anställda.

Forenoms mål är att fortsätta sin höga tillväxttakt och blir den ledande boende/logi-leverantören i Norra Europa.

Kapitalförvaltningsföretaget CapMan gjorde en omfattande investering i Forenom 2016, vilket förväntas ge ytterligare acceleration av Forenoms tillväxt samt utveckling av på den internationella marknaden.

https://www.forenom.com

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Norrköping; Linköpin; B2B; Försäljning; Försäljningschef; Sales Director; Östergötland; Sälj; Säljchef; Uthyrning; Property;
+ Läs mer om jobbet