Norrköping Vatten och Avfall · Publicerad 21 sept

Har du lång erfarenhet av receptionsarbete och vill ta nästa steg i din karriär? Du har nu möjligheten att vara med från början och starta upp Norrköping Vatten och Avfalls nya reception.
I denna rekrytering hjälper vi Norrköping Vatten och Avfall med rekryteringsprocessen och du kommer bli anställd direkt på företaget!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ljusa, fräscha lokaler i en helt nybyggd reception. Som receptionist är du företagets ansikte utåt, och du ser till att besökare tas emot på ett professionellt sätt. Du ansvarar för att receptionen alltid är en välkomnande och trevlig plats. Du kommer även ha olika typer av administrativa arbetsuppgifter som till exempel posthantering, diarieföring, nyckelhantering och beställning av kontorsmaterial. Då detta är en ny tjänst finns stora möjligheter att vara med och utveckla nya arbetssätt.

Du tillhör kundserviceenheten som består av tio personer. Enheten arbetar främst med kundkommunikation

Utbildning/erfarenhet

För att trivas och kunna utvecklas i rollen så behöver du ha minst 5 års erfarenhet av receptionsarbete. Du är bekväm med att använda telefon och dator som dina främsta arbetsredskap, liksom att arbeta i Officepaketet. Du uttrycker dig väl både i tal och i skrift.

Din förmåga att kommunicera är god och du hjälper till att sprida glädje, energi och ett gott humör bland såväl besökare som kollegor. Som person är du prestigelös, utåtriktad och har passion för service. Du är noggrann, strukturerad och van att bemöta olika typer av människor. Du förstår vikten av ett gott bemötande och gillar att göra det där lilla extra för att få alla runtomkring att trivas. Du har förmågan att se vad som behöver göras, kan prioritera och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är initiativrik, kan arbeta självständigt och tycker om att ha rollen som central samordningsfunktion. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Norrköping Vatten och Avfall AB är ett aktiebolag som ägs av Norrköpings kommun. Bolaget ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det släpps ut i naturen igen. Bolaget ansvarar även för, att på ett för människors hälsa och miljön lämpligt sätt, samla in, transportera och återvinna hushållsavfall och därmed jämförligt avfall från annan verksamhet. Bolaget bygger även bredband via fiber på uppdrag av Norrköpings kommun.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga