Nuvia Nordic AB · Publicerad 29 sept 2020

Meritmind rekryterar nu för Nuvia Nordic ABs räkning en ny stjärna till deras ekonomiavdelning i Norrköping. Vi önskar komma i kontakt med dig som är redo för en spännande resa i en koncern med höga krav på rapportering och som samtidigt trivs i en bred operativ roll i ett entreprenörsdrivet bolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som ekonomiansvarig på Nuvia Nordic säkerställer du att bokslut och rapportering håller hög kvalité och du är ett bra bollplank till VD i ekonomiska frågeställningar och analys.
 • Upprättande av bokslut och årsredovisning
 • Skatt- och momsdeklarationer
 • Rapportering
 • Budget och prognos
 • Analys och framtagning av relevanta nyckeltal
 • Delaktighet i ledningsgrupp
 • Ansvar för kontakter med bank, revisorer etc.
 • Kontinuerligt förbättringsarbete
Rollen innefattar personalansvar för en redovisningsekonom och du rapporterar till VD i Norrköping.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomiområdet på högskolenivå, och ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning och/ eller controlling. Du är riktigt grym på Excel, och även intresserad av digitalisering och automatisering. Då koncernspråket är engelska har du inga problem med att prata och skriva på både engelska och svenska.

Personliga egenskaper:

Som person beskrivs du som drivande, prestigelös och lojal. Du arbetar effektivt och snabbt, men då du även är mycket noggrann och strukturerad blir det sällan fel i din leverans. Du är således mån om att leverera med hög kvalité och arbetar samvetsgrant och kommunikativt. Vidare beskrivs du som en person som sprider arbetsglädje med ett ledarskap som kännetecknas av handlingskraft med god förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat.

Placeringsort:

Norrköping

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Controller, Business controller, Area controller, Junior controller, Jr. controller, Sales controller, Division controller, Project controller, Financial controller, Reporting controller, FP&A, verksamhetscontroller, verksamhetsekonom, divisionsansvarig, affärsområdescontroller, KPI, produktionscontroller, ekonom, ekonomi
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nuvia Nordic AB ingår i franska Vinci-gruppen med cirka 211 000 anställda runt om i världen, med en omsättning på 43 miljarder euro. Nuvia är det lilla bolaget i den stora företagsgruppen, cirka 60 personer anställda och omsätter omkring 150 miljoner kronor. Nuvia Nordic AB har sitt svenska huvudkontor i centrala Norrköping, men bedriver verksamhet i hela Sverige. Läs mer här: https://www.nuvia-nordic.com/

I denna rekryteringsprocess samarbetar Nuvia med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 070-2010355. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast 25 oktober 2020. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga