Seco · Publicerad 20 okt

Arbetsbeskrivning

Din arbetsdag kommer att bestå av ritningsläsning, programmering, in- och utmatning av arbetsstycken, kontrollmätning och justering i program.
Du har hela tiden duktiga medarbetare vid din sida som hjälper dig att utvecklas och lösa de utmaningar du kommer ställas inför.

Din profil

Du har stort intresse av att arbeta inom industrin och har erfarenhet av CNC-svarvning. Du gillar att jobba i högt tempo, är mån om dina arbetskamrater och har sinne för kvalitet.
Vi tror att du har en verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Då verksamheten består av ett mindre, mycket väl sammansvetsat gäng, ställs höga krav på din förmåga att smälta in i gruppen och snabbt bli en del av gänget.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Skiftgång kan komma tillämpas.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till vår kund söker vi nu en nyfiken duktig och driven CNC operarör, som har känsla för kvalitè och precision. Du vill vara med om att ta företaget in i framtiden och utveckla deras produkter till världsklass. Du kommer att börja din anställning på Montico med stora möjligheter för övergång till kunden.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 750 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Maskinarbete
Rekryteringen hanteras av
Montico