Secure State Cyber AB · Publicerad 1 novVill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle och arbeta med informations- och cybersäkerhet?
Vi söker nya kollegor till vårt team av vassa konsulter!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta proaktivt med avancerad informations- och cybersäkerhet i partnerskap med både privata aktörer och offentlig verksamhet som myndigheter, försvar, kommuner och landsting. Du kommer att ingå i specialistteam där vi hjälper våra kunder att skapa tillit till sina system och processer så att deras verksamhet skyddas. Möjlighet finns att driva egna projekt.

Vi erbjuder

Du får möjlighet att utvecklas inom informations- och cybersäkerhetsområdet och bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Du får intressanta och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher. Hos oss är det viktigt att alla utvecklas och mår bra. Därför satsar vi mycket på kompetensutveckling och hälsa. Vi har fräscha kontor i centrala Norrköping, Stockholm och Lund samt ett systerbolag i Kanada.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god erfarenhet av IT-relaterad verksamhet, gärna inom IT-säkerhet/Cybersäkerhet och gärna i kombination med adekvat utbildning inom området. Det viktigaste är ett brinnande intresse för att vilja utvecklas inom informations- och cybersäkerhet, som är ett framtidsområde.

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, på både svenska och engelska, är ett krav.

Värderingar

Förtroende och tillit är en förutsättning för god informationssäkerhet. Därför agerar vi alltid professionellt med integritet och respekt. Vi sätter kunden i centrum och utgår från kundens förutsättningar och behov. Samarbete och arbete i team utgör grunden för våra leveranser. Vi är prestigelösa och låter våra kunder stå i centrum. Vår gemensamma kompetens och samlade erfarenhet utgör en viktig del av den verktygslåda vi använder för att lösa våra uppgifter.

Ansökan

Vi rekryterar kontinuerligt med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Ange även om du önskar placering i Norrköping, Stockholm eller Lund. För mer information kontakta VD Mats Olofsson 0708-541 878.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om secure state cyber ab

Secure State Cyber AB är ett oberoende kunskapsföretag. Vi har varit verksamma inom informations- och cybersäkerhetsområdet sedan 2005. Våra kunder är främst stora internationella företag i privat sektor samt myndigheter, landsting, kommuner och försvar. Vi befinner oss nu i en mycket expansiv fas och söker nya kompetenta och trevliga kollegor. Vårt mål är att globalt bli en av de bästa och mest respekterade inom området informations- och cybersäkerhet.

https://securestatecyber.com/
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga