SignSpectra · Publicerad 6 dec

Passion for signs!

Driven Project manager sökes till SignSpectra

Vi på Signspectra är specialister på visuella lösningar som lyfter kundens varumärke. Vi jobbar med konsultering, nydesign, omprofilering, montage, led-konvertering och serviceavtal av skyltar och våra kunder finns internationellt som i Sverige. Vi växer och söker vår nästa Project manager!

Din arbetsdag
Som Project manager hos SignSpectra får du en mångfacetterad dag. Du leder dina egna projekt och syr ihop kundens önskemål, från identifiering av design, tidplan, beställning av skyltdesign, montörer, bygglovshantering till leverans och uppföljning av kundnöjdhet. Dina kunder kan vara stora som små, i Sverige eller internationellt, den gemensamma nämnaren är att kunden är en kedjebutik.

Din profil
Vi söker dig som har starka egenskaper inom försäljning, planering och kundservice. Rollen kräver affärsmässighet och goda kunskaper i engelska. Du är social och gillar mötet med andra människor.
Vidare gillar du ordning och reda och har lätt för att bidra med det lilla extra till kunder och kollegor. Du kan ha en marknadsinriktad eller byggteknisk bakgrund och har arbetat i flöden och en projektledande roll tidigare. Din stresstålighet kommer att sättas på prov, i perioder har vi många projekt igång samtidigt.

Varför SignSpectra?
Om du trivs med att omge dig med ambitiösa och engagerade kollegor och jobba i en arbetsmiljö med högt i tak och positiva vibbar är SignSpectra platsen för dig. Vi lägger stor tyngd på kundfokus, professionalism och kvalitet. Vår företagskultur präglas av ett stort driv med ordning och reda, samtidigt som kreativitet, en positiv laganda och många skratt är viktiga ingredienser hos oss. Vi peppar varandra och delar styrka, support och energi. Vi är 6 medarbetare och längtar efter att förstärka vårt gäng med en ny kollega!

Intresserad av att få veta mer?
Om du vill veta mer, hör av dig omgående till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos SignSpectra. Du kan nå mig på mail johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66.
Vi önskar tillsätta tjänsten i kvartal 1, 2019. Den sista ansökningsdagen är den 23 december, urval och intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi bygger långsiktiga relationer med våra kandidater och du som kandidat är mycket värdefull för oss. Som en del av vårt nätverk erbjuder vi dig tillgång till våra kontakter och kunder, samt stöttar dig till rätt karriärval. Du väljer själv om du önskar att vi aktivt letar efter tjänster som matchar din profil eller om du endast vill ta del av våra lediga tjänster. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som är egenföretagare och vill åta dig interimsuppdrag. Professionell kommunikation och diskretion är honnörsord för oss!"
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Kontakt
Mejla Johanna Andersson