Stappert Sverige AB · Publicerad 9 sept 2020

STAPPERT Sverige erbjuder ett unikt sortiment av rostfria produkter i kombination med kunskap, engagemang och effektiv distribution till industrikunder på den Nordiska marknaden. STAPPERTs sortiment av rostfritt, hög korressivt och värmebeständigt stål ger en mängd valmöjligheter av produkter, kvaliteter och dimensioner. Man har produkter inom; rundstång, ämnesrör, plattstång, kilstål, fyrkant och hexagonstång, rör, rördelar, vinklar, profiler och plåt. STAPPERT erbjuder ett sortiment med 20 000 rostfria produkter och specialanpassad service.

STAPPERT är en del av den internationella Jacquet Metal Service gruppen. Närheten till deras kunder genom lokal närvaro är viktigt för bolaget. Men bolaget kännetecknas också av deras internationella styrka. STAPPERT med säte i Düsseldorf är en ledande lagerhållare och distributör av rostfria långa produkter i Europa.

I Sverige finns man representerade i Älmhult med lager och kontor samt försäljningskontor i Malmö, Norrköping och Kungsbacka. För denna roll finns det möjlighet att utgå från valfritt av existerande kontor.

Ansvarsområden

Som Produktspecialist är du ansvarig för att bygga upp och driva STAPPERTs försäljning av rör & rördelar. I denna roll förväntas du aktivt leda dialogen kring STAPPERTs erbjudande på rör & rördelar till kund, främst erbjudandet från bolagets egna lager.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba nära ett team med dedikerade inne-/och utesäljare där du står för det övergripande produktansvaret gällande rördelar.

I arbetsuppgifterna ingår att du;
  • Bygga upp och fortsätta utveckla STAPPERTs rörsortiment på den Svenska marknaden.
  • Planerar och genomför kundbesök.
  • Support till sälj och kund.
  • Jobbar med lageroptimering och leveransservice till kund
  • Aktiv förbättra STAPPERTs position på marknaden.
  • Bygga vidare på samarbetena med STAPPERTs systerbolag i Europa
  • Jobba aktivt med STAPPERTs CRM och affärssystem.
Utbildning

Vi ser med fördel att du har relevant utbildning, alternativt att du förvärvat dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som vill arbeta i en bred och varierande roll som Produktspecialist. Vi tror att du har flera års erfarenhet av försäljning från stålbranschen med spetskompetens inom rör & rördelar. Med hjälp av din spetskompetens kommer du att driva försäljning och utvecklingen inom rör & rördelar i Sverige.

Du behärskar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift, har god datorvana samt B-körkort.

Personliga egenskaper

Som person är du tävlingsinriktad, noggrann och social. Du trivs i mötet med andra människor och sätter kunden i fokus för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, är driven och lösningsorienterad och kommer till din rätta i en övergripande roll med helhetsansvar. Din kommunikationsstil är rak och tydlig och du är flexibel, ödmjuk och prestigelös.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på 070-8810589 eller maria.larsson@asearch.se
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga