Swisspearl Nordic AB · Publicerad 4 maj 2021

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Swisspearl Nordic AB utgår du från ditt hemmakontor och arbetar med försäljning gentemot återförsäljare, byggbolag, entreprenörer och arkitekter i din region. Ditt fokusområde är på närområdet i Stockholm, Östergötland, Västmanland, Närke, Uppland, Södermanland samt vissa delar av Norrland.

Du kommer arbeta med uppsökande försäljning och bearbeta såväl återförsäljare, arkitektkontor, entreprenörer som byggherrar. Det innebär att du kommer arbeta med både projekt- och objektförsäljning där längden på säljcyklarna varierar. Ditt arbete innefattar att informera, utbilda och synliggöra Swisspearl i syfte om att driva in projekt till företagets Projektingenjörer som du även driver projekten tillsammans med. Du kommer ansvara över din egen budget och försäljning för din region samt ha ett nära samarbete med företagets två säljare där ni som team hjälper varandra att utvecklas.

Du kommer att få produktutbildning och ett arbete som ger dig stora möjligheter till personlig utveckling inom ett växande företag. Du erbjuds ett resultatinriktat arbetsklimat med trevlig stämning och attraktiva anställningsvillkor.

Kompetenskrav

För att vara framgångsrik i rollen som säljare hos Swisspearl Nordic krävs det att du har en byggteknisk bakgrund samt erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som byggingenjör eller motsvarande förvärvad kompetens. Vi ser gärna att du har ett upparbetat kontaktnätverk inom byggbranschen i regionen. Utöver detta krävs:
  • Erfarenhet av att läsa ritningar och utföra enklare kalkylarbete/mängda
  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom försäljning inom byggbranschen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Personliga egenskaper

Som person är du relationsskapande, teamorienterad och brinner för att sälja och skapa positiva relationer. Du har god förståelse för hur kunderna arbetar och hur byggprocesserna på arbetsplatserna fungerar. Du har ett lösningsorienterat arbetssätt och kan genom det leda kunden i rätt riktning samt har lätt för att kommunicera på kundens nivå. Dessutom har du ett stort tålamod, är resultatorienterad och trivs med stora kontaktytor där du får använda din sociala kompetens och vill arbeta nära affären.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholmsområdet, Linköping, Norrköping, Motala, Örebro eller annan ort i närheten

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Villkor: Hemmakontor, tjänstebil enligt företagets gällande policy

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Swisspearl har med innovationsanda och expertkunskaper under många år utvecklat innovativa och hållbara produkter tillverkade av naturmaterial. Produkterna är utvecklade för användning i byggnadsskalet, inredningen och trädgården - med ett starkt fokus på estetik, kvalitet och ansvar för människor och miljö. Swisspearl-produkterna från fabrikerna i Niederurnen och Payerne i Schweiz har blivit en omistlig del av den schweiziska byggkulturen och har också snabbt blivit populära i resten av byggnadsvärlden. Swisspearl har verksamhet runtom i världen och mer än sextio avtalspartners i över femtio länder för att garantera närhet till sina kunder.

Swisspearls ledande princip och drivkraft är företagets egna högt ställda kvalitetskrav och en vilja att utveckla och producera framåtblickande, funktionellt och estetiskt övertygande design i ett kontinuerligt samarbete med arkitekter, designers, hantverkare och leverantörer av byggmaterial. Swisspearl är en av tillverkarna som behärskar de mycket krävande produktionsprocesserna för genomfärgade fibercementskivor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga